Ares nie myl mnie i nie powiązuj z prowadzącym UM. Uwierz czasem. Nie domnimaj. Prawdopodobnie bierzesz mnie za kogoś kim nie jestem.
Nieszczęściem dla Piotrkowa jest układ Chojniaka-czas pójść do szkoły ale uczyć a nie na dyrektora.Rządził miernie niech trochę popracuje!Jedynym skutecznym Prezydentem jest A. Ostrowski-uczciwy ,bez układów i na tym się zna!
Chemik kurom jak kurom a jak bażanty z krzaków powychodzą? Propos. Sikorskiego nówka sztuka a mam wrażenie jakbym po lekkich muldach jeździł. Chyba że to kwestia zawieszenia.
Pan Piotr Grabowski niech startuje w wyborach ale nie w Piotrkowie tylko w tych swoich Gorzkowicach i nie na prezydenta tylko na sołtysa...
Czas się rozstawać z korytkiem i jak widać po komentarzach to boli najbardziej :))) I ma boleć :)))
Pani Marlena G-W dopuszczając myśli o startowaniu na urząd prezydenta miasta, pokazuje jak bardzo oderwana jest od rzeczywistości .
Ludzie zajmujcie się tym na czym się znacie bo jak na razie owczy pęd do władzy spowodował ,że wygrywa najładniej przerobiony na plakacie wyborczym a u pani Marleny jest co przerabiać ...
Słuchałem w Strefie Sokalskie żadnych deklaracji przecież nie złożył to skąd to wszystko ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!