Pożaru nie było? No chyba ktoś się pomylił ;)
Osobiście tam byłem i gdyby był to zwykły błąd kogoś odpowiedzialnego za parkingi to nie byłoby oddymiania i komunikatów, że pożar został ugaszony, trwa oddymianie, prawda?
Dym i jego zapach też nie wzięły się same...
chciałbym się dowiedzieć czy samochód zostawiony na parkingu focus malla podlega jakiemukolwiek ubezpieczeniu na wypadek jakby samochód został porysowany lub ukradziony. Pytam dla wiadomości!.
Nie rozumiem jednej kwestii. O ile dobrze zrozumiałem to parking jest zamykany jakimiś tam kurtynami. Skoro te wszystkie drzwi sie zamykają to co z ludźmi którzy sie akurat znajdują w garażu???
Podobno w Focusie (lub jak to się mówi w EPIcentrum) budując graż odwalono fuszerkę. Dzisiaj słyszałem w któryms łódzkim radiu jaka fuszerka jest odwalona w garażu IKEI. Tam podobno popękały filary podtrzymujące. Myślałem, że w obecnych czasach dobrze sie buduje:)
Pożaru nie było w galerii Focus Mall, prawdopodobnie to musiał być fałszywy alarm. Nieraz alarmy samoczynnie sie uruchamiają z powodu błędów w systemie, więc przyczyną mogła być awaria.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!