metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Muxcga ~Muxcga (Gość)19.01.2010 21:54

zart ktos zrobil

00

No coś nie tak... ~No coś nie tak... (Gość)07.11.2010 19:06

Pożaru nie było? No chyba ktoś się pomylił ;)
Osobiście tam byłem i gdyby był to zwykły błąd kogoś odpowiedzialnego za parkingi to nie byłoby oddymiania i komunikatów, że pożar został ugaszony, trwa oddymianie, prawda?
Dym i jego zapach też nie wzięły się same...

00

fokus ~fokus (Gość)15.01.2010 21:33

chciałbym się dowiedzieć czy samochód zostawiony na parkingu focus malla podlega jakiemukolwiek ubezpieczeniu na wypadek jakby samochód został porysowany lub ukradziony. Pytam dla wiadomości!.

00

zaciekawiony ~zaciekawiony (Gość)15.01.2010 17:58

Nie rozumiem jednej kwestii. O ile dobrze zrozumiałem to parking jest zamykany jakimiś tam kurtynami. Skoro te wszystkie drzwi sie zamykają to co z ludźmi którzy sie akurat znajdują w garażu???
Podobno w Focusie (lub jak to się mówi w EPIcentrum) budując graż odwalono fuszerkę. Dzisiaj słyszałem w któryms łódzkim radiu jaka fuszerka jest odwalona w garażu IKEI. Tam podobno popękały filary podtrzymujące. Myślałem, że w obecnych czasach dobrze sie buduje:)

10

beskid1yy beskid1yyranga16.02.2016 17:00

Pożaru nie było w galerii Focus Mall, prawdopodobnie to musiał być fałszywy alarm. Nieraz alarmy samoczynnie sie uruchamiają z powodu błędów w systemie, więc przyczyną mogła być awaria.

Komentarz był edytowany przez autora: 16.02.2016 17:01

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat