metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
beskid1yy beskid1yyranga16.02.2016 17:00

Pożaru nie było w galerii Focus Mall, prawdopodobnie to musiał być fałszywy alarm. Nieraz alarmy samoczynnie sie uruchamiają z powodu błędów w systemie, więc przyczyną mogła być awaria.

Komentarz był edytowany przez autora: 16.02.2016 17:01

00

zaciekawiony ~zaciekawiony (Gość)15.01.2010 17:58

Nie rozumiem jednej kwestii. O ile dobrze zrozumiałem to parking jest zamykany jakimiś tam kurtynami. Skoro te wszystkie drzwi sie zamykają to co z ludźmi którzy sie akurat znajdują w garażu???
Podobno w Focusie (lub jak to się mówi w EPIcentrum) budując graż odwalono fuszerkę. Dzisiaj słyszałem w któryms łódzkim radiu jaka fuszerka jest odwalona w garażu IKEI. Tam podobno popękały filary podtrzymujące. Myślałem, że w obecnych czasach dobrze sie buduje:)

10

fokus ~fokus (Gość)15.01.2010 21:33

chciałbym się dowiedzieć czy samochód zostawiony na parkingu focus malla podlega jakiemukolwiek ubezpieczeniu na wypadek jakby samochód został porysowany lub ukradziony. Pytam dla wiadomości!.

00

gh ~gh (Gość)15.01.2010 15:18

Cytuję:
Drzwi prowadzące z poziomów na parking zamykają się automatycznie. Podobnie rolety drzwi wjazdowych na parking. Zostają również odcięte kurtynami pozostałe części parkingu

Czyli jak ktoś jest na parkingu to jak ma uciec?

30

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)15.01.2010 15:39

Pan Wojciech Piechut - dyrektor Focusa niech najpierw pomysli ,lub spróbuje pomyśleć zanim wydaje polecenia ochronie o nie wpuszczaniu na parking po godz. 21 ludziom którzy jadą do kina .Wymyślił sobie że trzeba parkować w koło Focusa bo chyba mu sie parking zuzyje..

10

zet ~zet (Gość)15.01.2010 16:04

nie pozar tylko fałszywy alarm. nie dramatyzujcie :)

00

~J. ~J.ranga15.01.2010 16:51

Pożar w galerii Focus Mall - taką informację tuż przed 11:00 usłyszeli klienci galerii. [u] w pierwszym zdaniu jest już wyjaśnione ;-)

00

monika ~monika (Gość)15.01.2010 18:16

Tytuł artykułu sugeruje, że był pożar. Pożaru nie było.

00

blacky ~blacky (Gość)15.01.2010 19:27

kurde to ja nie zostawiam auta na tym parkingu bo zamkną kurtyny i juz go nie zobacze - a to nie jest mila perspektywa - jeszcze sie spali :(

00

Piotr Piotrranga15.01.2010 20:48

[Tytuł artykułu sugeruje, że był pożar. Pożaru nie było.]
Ale pożar brzmi bardziej dramatycznie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat