OK chodzi już. Nie przyzwyczajony jestem do socjalistycznej metodyki zamieszczania plików.
To już jest nudne. Repertuar wam się wyzerpał?
Idiota piszecie, że ten PEUK jest taki zły, a ja jestem ciekawy co by było jak przetarg wygrałaby jakaś firma hongo pongo. Wtedy dopiero byście płakali jak odwaliliby fuszerkę. Wtedy PEUK byłby cacy. Pewnie nie wiesz, ze ten wstrętny PEUK poprawiał budowę ulicy Sulejowskiej, z którą nie dała sobie rady firma Scanska. Ale cudze chwalicie, swego nie bardzo... Masz zastrzeżenia do ronda WWW? Bo ja nie.
no tak przeciez jest teraz ze nie ma wjazdu na krakowskie przedmiescie obok kosciółka.
I co w związku z tym? Stara Łódzka też została odcięta od al. Armii Krajowej i ul. Wysokiej chyba w 1979 roku. Przy budowie ronda mieli ją podłączyć, ale Chojniak zdecydował inaczej. Tutaj jest podobnie. Po co tworzyć bezsensowne bariery? Przecież na Krakowskie Przedmieście i tak muszą dojechać ludzie - choćby ci dowożący dzieci do SP nr 16 i przedszkola. Teraz muszą bezsensownie jeździć dłuższą drogą przez ul. Śląską i Wiślaną, emitując dodatkowe ilości spalin i hałasu. Jak widać, do UM jeszcze nie zawitało ekologiczne myślenie.
Lech i Jarek a łącznik Jan Paweł niech się zowie.
Ewentualnie Jana i Pawła a łącznikowi Lecha nadać imię.
Wszak trzech było Lechów. Ten pierwszy, najważniejszy, jest jakby zapomniany.
http://sklave.manifo.com/
a moze rondo im. Alika?!;)
...bo proszę pana z piotrkowa, żyjemy w kraju gdzie trzeba sie doszukiwać układów, złodziejstwa i wyłącznie złej woli w działaniu na niwie publicznej...
Już poeta śpiewał:
" hip-hip i hurra-hurra , my tak, cała reszta zła..."
Poza tym to dobrze widziane w naszym skołtuniałym środowisku, by w określonych tematach powtarzać pewne bzdury jak mantrę
A to PEUK wygrał przetarg ? Przecież żart rzuciłem :D
PEUK może i poprawia Sulejowską dwa razy rozkopując chodnik przy okazji.
Wybudował także kilka dróg poza centrum miasta gdzie ich jakość jest marna mówiąc grzecznie.
Czy asfalt ma prawo po roku lub 2 latach popękać jak sto diabłów ?
Prawdopodobnie podkład jest niewłaściwej grubości = oszczędność ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!