Nieprawda. Jechałem z Tomaszowa Mazowieckiego i prawa jezdnia była rozebrana, a ruch odbywał się dwukierunkowo po jezdni lewej. Poprawnie powinno być napisane: "ruch odbywa się jezdnią południową po nawierzchni betonowej."
He. He. Brawo. O Jeziu .....lowelek.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
http://sklave.manifo.com/
Niestety nie macie racji. Kilometraż drogi krajowej nr 8 biegnie w stronę Warszawy, więc ruch odbywa się po jezdni prawej
A jednak dobrze to sobie wykombinowałem ; to jakas analogia do biegu rzeki i nazewnictwa jej brzegów...! ;D
Mnie tez podoba sie tempo prac ; jechałem tamtędy pod koniec października - "obalony" wiadukt straszył jeszcze sterczącym,poskręcanym zbrojeniem ( sceneria jak z "Mad Maxa"), a przed kilkoma dniami po nim juz ani śladu, za to szybko powstaje struktura nowego wiaduktu.Ludzi i maszyn mnóstwo!
Niech się szczęści wykonawcom, by ten remont trasy zbliżał się milowymi krokami ku końcowi!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!