Litości... Radni PR wypowiedzieli się... o czym... jakie oni mają pojecie o spr. gospodarki. Prosiłem i to kilka racy Krzysztofa Chojniaka żeby spowodował włożenie merytorycznego testu pod dyskusje. Konferencje zrobili z Janiny i spółki...
Powołaja nowa społke zeby sobie foteliki zapewnic po zakonczeniu kadencji.
Radny Staszek bardzo ważne ogniwo w radzie miasta,niezwykle doświadczony polityk i secjalista od sprzedaży prezerwatyw z automatów.Wytrawny znawca zagadnień gospodarki komunalnej.
Radna skibicka zagadnienie wodno-ściekowe ma również w jednym palcu,np umie wcisnąć przycisk w spłuczce.
To są ostatnie podrygi prawicy razem,najbardziej szkodliwego ugrupowania w dziejach Piotrkowa Trybunalskiego.
Litości! Napisz Pan po polsku o co chodzi?
"Posłuchaj wypowiedzi radnych Mariusza Staszka i Janiny Skibickiej."
Posłuchałem, szczególnie tego Staszka, bo Skibicka tylko się tam wtrącała. I ręce mi opadły! A to z tego powodu, że nie wyobrażałem sobie, że kto jak kto, ale RADNY, nie potrafi się z sensem wysłowić! Z tego bełkotu niewiele się można domyśleć.
-----------------------------------------
"Sprawę wydaje się przesądza fakt, że koalicjant prawicy klub Rozwój i Gospodarność na najbliższej sesji będzie głosować przeciw."
Tu redakcja zapomniała poinformować, kto się wypowiada w imieniu RiG. Pozostało mi się jedynie domyśleć, że zniekształcony przez telefon głos należy do masarza Pawła Załogi. Kurczę, też z polszczyzną kiepściutko!
~niegramotny 25.03.2009 13:59
cytat
"witold_k" napisał(a):
Litości... Radni PR wypowiedzieli się... o czym... jakie oni mają pojecie o spr. gospodarki. Prosiłem i to kilka racy Krzysztofa Chojniaka żeby spowodował włożenie merytorycznego testu pod dyskusje. Konferencje zrobili z Janiny i spółki...
-------------------------------------------------------------
Litości! Napisz Pan po polsku o co chodzi?
-------------------------------------------------------------
Panie niegramotny! Jak Pan chcesz dostać mimowolnego rozwarcia odbytnicy ze śmiechu, to poczytaj Pan sobie "Tfurczość" witolda k np. na portalu "Trybunalscy.pl". Ma facet dar "wypisywania się" w języku polskim. Jak zdał maturę z polskiego?
A czy przypadkiem raptusa, zaraz po raz enty, szlag nie trafi jak czyta, że z merytorycznych komentarzy na temat celowości wydawania pieniędzy miast długofalowego wyjaśniania spraw różnym grupom podatników poddaje się w wątpliwość wypowiedź wkurzonego gościa.
Za nie merytoryczne, w tym chamskie komentarze internautów odpowiadają ci, który w obowiązku mają oglądanie publicznego grosza. A tłumaczyć się mają tak długo jak długo tego oczekuje podatnik – darczyńca, członek lokalnej wspólnoty. Debata przy takich problemach to doskonała okazja do budowania współodpowiedzialności. Zmarnowaliśmy klika lat.
Jeżeli prawdę piszecie, że jeden radny kondomy sprzedawał, że radna była sprzedawczynią w sklepie mięsnym, że inny radny kiełbasy napycha we flaki, kolejny znowu miesza płyn do mycia naczyń, a inny jeszcze chodzi non-stop naprany - to ja dziękuję, przepraszam, postoję.
P.S. UWAGA! Dotarłem do informacji, że ten witold k to w pierwszej kadencji samorządu (początek lat 90.) był członkiem zarządu miasta, czyli takim niepisanym wiceprezydentem! No, mnie te fakty szokują.
A, zapomniałbym! Jeszcze milicjant (o, przepraszam, odszedł z pracy jako policjant) oraz listonosz (o, przepraszam, doręczyciel).
"Ko" spokojnie. Chodzi oto aby zawsze przy projekcie byli zawodowcy. W tej sprawie też są. Tyle, że w gabinetach a tu trzeba debaty publicznej. W kur... się bo na konferencji powinien był być ktoś z jajami od tej inwestycji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!