Panie Włostowic-masz dzieci?domyślam się że nie!!!
To nie nakierowywuj ludzi jakimiś swoimi pogladami,mogę się w tym temacie wypowiedzieć,ponieważ trafiłam ostatnio na izbe przyjęć na Rakowska oczywiście,dziecko miało bardzo poważną ranę ręki,Pani pielęgniarka (jakaś nie douczona)obejrzała rane i stwierdziła ,że ręka jest sina i oni tu nic nie zrobią,poczym szanowny doktor raczył przyjść i zerknąć na rączkę-stwierdził to sami i jeszcze dodał czy jestem autem-bo radzi szybko jechac do Bełchatowa,żeby zdażyc,dodam iż nawet nie raczono załozyć jakiegos opatrunku,bo krew sie sączyła,tylko wreczono mi gaze i kazano przykryć rączkę,która zresztą miała być amputowana.
W Bełchatowie rączke uratowano,opieka była bardzo dobra,po szwach nie zostało nawet śladu,chirurdzy dziecięcy z sercem i podejsciem do maluszków,więc niech Pan nie krytykuje bełchatowskiego szpitala,bo niewiem czy Pan wie ale tam jest bardzo dobry oddział poparzeniowy-byłam widziałam.
Polecam Szpital Bełchatowski,wszystkim rodzicom,których maluszki ulegna wypadkowi.
Pozdrawiam wszystkich rodziców :))))
Paella,nie zwracaj uwagi na wpisy włostowica a najlepiej je ignoruj.
Pozdrawiam.
Paella czy ty umiesz czytać?? Włostowic skrytykował piotrkowski oddział - tak jak ty; Ani jednego złego słowa o Bełchatowie! Nakierował na Łódź bo tam jest naprawdę fachowo - być może tak jak w Bełchatowie... Także Paella wróć do podstawówki i niech Cię nauczą czytać ze zrozumieniem albo nie wypowiadaj się bo twoje komentarze są pozbawione sensu.
anonimowo to możesz koleś kupke walnąć po zmroku pod blokiem,zarejestruj się i wtedy prosze o merytoryczne komentarze.
Pozdrawiam.
Jestem za,popieram.Ale Ty to d...k jesteś.
Popieram Paellę, która umie czytać. Cytuję Pana Włostowica: [cytat][Tak ogólnie, zwłaszcza jeśli chodzi o dzieciaczki - omijać szerokim łukiem służbę zdrowia w Piotrkowie i Bełchatowie.]
i się wydało, kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem;D
apeluje do służb miejskich: zajmijcie się super kierowcami którzy parkuja na tej własnie ulicy na zakręcie od strony Dmowskiego - pod przychodnia. jest tam podwójna ciagła a oni stoja i stwarzaja zagrożenie dla innych - pomijam fakt, że jak ktos chce w ta ulicę wjechać to łamie przepisy i wjeżdża pod prad przez takiego. ps. gdzies mi polskie znaki zaginely - dlatego tak brzydko napisalam;D
A propos ul. Iwaszkiewicza - okolice "Piomy" to jedna wielka porażka władz miasta.
Oto kilka przykładowych fotek:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!