Też mi kara, takiego buraka to powinno się przywiązać do pręgierza, a goście weselni powinni go dla zabawy okładać batami do białego rana. To było by co wspominać :D
Kiedyś to dostał by kilka pał od milicji i zapamiętałby do końca życia a teraz to jeszcze on będzie poszkodowany bo okaże się, że coś mu zaszkodziło z tego co zjadł.
oj dajcie spokój ... wesele wkońcu jak się bawić to się bawić ... młodzi jakoś niegościnni .... oj nie ładnie
"fajna" zabawa cudzym kosztem ...
Tartu zaproś go do siebie na impreze ... :-)
"Głodnemu i spragnionemu 34-latkowi za uszkodzenie mienia grozi kara od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności."
Czyżby?
A uczynki miłosierdzia co do ciała: głodnych nakarmić, spragnionych napoić, nagich przyodziać, obcych przygarnąć, więźniów pocieszać, chorych odwiedzać, umarłych grzebać.
Jak mógł zepsuć wesele skoro wszysko wydarzyło się przed weselnym balem. Chyba restaurator był w stanie naprawić zniszczenia przed weselnymi goścmi. A tak w ogólności to wesele jest wtedy udane jak przyjedzie: pogotowie, policja i straż pożarna. Czy tu tak było? Nie, bo tylko policja i ochraniarze. A tak w ogółe jak ci z ochrony mogli wpuścić osobę postronną na chroniony przez siebie teren. Może facet chciał się zemścić jak odrzucony fatygant panny młodej? Fantazja w narodzie nie ginie. To cieszy!
To podaj swój adres to przyjde bo śniadania nie jadłem a i juz tydzień nie piłem.
Chętnie udostępnię ten adres, ale uprzedzam uprzejmie, że ta firma świadczy uczynki tylko kompleksowo, od pierwszego aż po ostatni. Więc się lepiej dwa razy zastanów, czy rzeczywiście reflektujesz.
Jasne ze jestem zainteresowany.
choc słyszałem ze ta firma to kiepska firma.
czekam na adres
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!