metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
szczawik szczawikranga23.11.2011 18:16

jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

00

yahoda ~yahoda (Gość)23.11.2011 18:23

"zet" napisał(a):
ja bym raczej kierował sie w strone premii na swieta w urzedach.

Bzdura człowieku! Premie są i tak zagwarantowane. Na zasiłki dla ubogich zabraknąć może, na premie - nie! Tu chodzi ludzie o nowe zimówki opony na alu do peżota! Plus łańcuchy!!! Się gdzieś w góry przecież na święta wyskoczy.

00

dziadekklozetowy ~dziadekklozetowy (Gość)23.11.2011 18:40

w miescie jak w miescie znaczy w sensie ulic ale jasny szlag mnie trafia i krew zalewa jak pod blokiem z roku na rok na osiedlowych drozkach pojawia sie coraz to wiecej aut z kartami za szyba a ilosc wydzielonych miejsc dla inwalidow jest powiedzmy 1:10. mam takiego abstyfikanta u siebie i jak mnie oko nie myli(a chodze do okulisty regularnie) to jest on owszem inwalidą ALE TYLKO PARKINGOWYM. okaz zdrowia biega,jezdzi rowerem, uprawia nordic walking, przy przeprowadzce sam tachal graty z busa ale ilekroc wsiada do auta pierwsza czynnoscia jest siegniecie po karte ze schowka i myk na podszybie.

00

dzikus ~dzikus (Gość)23.11.2011 20:37

Przecież to jawna dyskryminacja, że niepełnosprawni są inaczej traktowani niż reszta. Co na to minister do spraw równego traktowania?

00

F2q F2qranga23.11.2011 22:09

Niedługo to te kierdy zaczną na osiedlowych stawiać te parkometry. Znajdą wytłumaczenie.

00

lukch ~lukch (Gość)24.11.2011 00:24

W wielu przypadkach parkometry stoją już praktycznie na osiedlowych.

00

kkkk ~kkkk (Gość)24.11.2011 00:31

I gdzie te pieniądze są pytam się ja??? Ja bym rozp... te parkomaty w drobny mak!!!! A legitymacje inwalidy ja też sobie wyrobić mogę!!!

00

yoyo33 ~yoyo33 (Gość)24.11.2011 07:36

Szukanie i sprawdzanie. Ha ha bardzo śmieszne. A może urzędnicy zaczęli by od siebie. I sami by przestali w końcu oszukiwać. Przecież wiadomo, że w Piotrkowskiej Radzie Miasta jest urzędnik, który mając układy w Zespole Orzekania o Niepełnosprawności ,,załatwił,, sobie orzeczenie o niepełnosprawności ruchowej i kartę parkingową. A następnie mówił, że musiał to zrobić bo ,,jest biedny,, i nie stać go na płacenie za parkowanie. Także niech MZDiT zajmie się poważniejszymi sprawami i tymi, którzy co nieco naginają prawo.

00

Myśliciel Myślicielranga24.11.2011 10:19

"yoyo33" napisał(a):
A może urzędnicy zaczęli by od siebie

I SM i policja i wszyscy co mają układy i układziki. Nagminne jest załatwianie sobie kart, bo jest taka możliwość.

00

P51 ~P51 (Gość)24.11.2011 10:29

"dziadekklozetowy" napisał(a):
mam takiego abstyfikanta u siebie i jak mnie oko nie myli(a chodze do okulisty regularnie) to jest on owszem inwalidą ALE TYLKO PARKINGOWYM. okaz zdrowia biega,jezdzi rowerem, uprawia nordic walking, przy przeprowadzce sam tachal graty z busa ale ilekroc wsiada do auta pierwsza czynnoscia jest siegniecie po karte ze schowka i myk na podszybie.

Sprawnie działające służby typu Policja lub SM może sobie zupełnie sprawnie poradzić z takimi cwaniakami.
Ale podkreślam - sprawnie działające, nie łamiące same prawa "po służbie", wykazujące odrobinę rzetelności w wykonywaniu swojej służby.
Ale to nie u nas...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat