metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)11.05.2010 13:46

Pomysł totalnie bez sensu i jeśli Ci wyborcy co wybrali tą radną uważają, że chcą swoje pieniądze na nią łożyć to proszę bardzo. Jednak za tak bezmyślnie marnowany czas radnego powinna zrezygnować ze stołka.
Mam dla tej Pani "lepsze" rozwiązanie nielegalnych wysypisk śmieci, które nie dość, że pozwoli zaoszczędzić na kosztach i czasie Policji to w skuteczny sposób pozwoli ścigać śmieciarz. Niech radna wykorzysta mój plan aby każdy konsument po zrobionych zakupach udał się na najbliższy posterunek Policji i oddał do dokładnego opisania, sfotografowania swoje zakupy łącznie z odciskami paluszków i badaniem DNA.
Za swój pomysł chciałbym dostać stołek tej Pani radnej. Skoro mówią, że myślenie ma przyszłość to chyba tej radnej przyszłość jest mizerna - dziękujemy za wegetację.

00

predatorback ~predatorback (Gość)11.05.2010 13:55

Myślałem, że życie polityczne w Piotrkowie to tylko spory i waśnie. Myliłem się! Jest jeszcze trochę komizmu w naszym mieście. Topic może nie warty komentowania, choć rozśmiesza do łez.
Warto przy nadchodzących wyborach posłuchać wypowiedzi potencjalnych kandydatów do władz Miasta, żeby nie wybrać podobnej radnej.

00

Judasz ~Judasz (Gość)11.05.2010 14:00

Jaki pies taki pan
Jacy wyborcy taka radna

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)11.05.2010 14:39

Pewnie, najłatwiej obśmiać, tak zwyczajnie, po naszemu, po polsku. Ja bym się akurat tak bardzo nie czepiał metody zaproponowanej przez radną. Mniejsza z tym, nie zna się ona akurat na tym. No i dowód mamy też na to, że nie miała ona z kimś życzliwym, spośród choćby radnych, tego pomysłu skonsultować. Istotne jest natomiast to, że kolejny raz ktoś podniósł ten problem, jakim od lat jest zaśmiecanie lasów. Sprawa - jak się okazuje - nie do rozwiązania. Ani przez władze samorządowe. Ani przez zarządy lasów. Ani przez policję. Uwagi rzeczniczki policyjnej Pary na temat ekonomiki działań policji są kompromitujące, komendancie Olejnik. Bardziej znacznie, aniżeli wypowiedź radnej. Tak, gdzie się człowiek do lasu nie ruszy, i to w całej Polsce - wszędzie dzikie wysypiska śmieci. Kuriozum jak na Europę. Zastanawiam się, kto te śmieci tam podrzuca. I wiem kto. Świnie!

00

Judasz ~Judasz (Gość)11.05.2010 15:25

W sumie to racje muszę przyznać :)

00

zet ~zet (Gość)11.05.2010 15:55

buahaha :D odciski z butelek :D juz widze tłum policjantów na wysypisku odgrodzonym tasma "crime scene" :D CSI kryminalne zagadki Piotrkowa :D

00

Drake ~Drake (Gość)11.05.2010 16:34

"zet" napisał(a):
juz widze tłum policjantów na wysypisku odgrodzonym tasma "crime scene" :D CSI kryminalne zagadki Piotrkowa :D

padłem :D

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)11.05.2010 18:20

Niektórych naprawde się jeszcze żarty 3maja!

00

ad ~ad (Gość)11.05.2010 18:39

a jakby tak Lasy Państwowe (bo to ich tereny o ile się nie mylę) dały by zlecenie, którejś agencji pracy tymczasowej (których niestety w Piotrkowie nie brakuje) aby posprzątać ten syf z całego powiatu. Agencja puściłaby ogłoszenie, kierując je do osób młodych (mamy sezon więc dużo młodych osób chyta się pracy)oferując ludzką stawkę godzinową no i problem znika - a na jak długo to już problem Policji i Straży Leśnej

00

Mieszkaniec ~Mieszkaniec (Gość)11.05.2010 22:03

Moim zdaniem takie wysypiska powinno sie likwidowac ale czemu my wszyscy mamy pokrywac tego koszty? Jakimś rozwiazaniem byłoby zainstalowanie kamery na jakis okres czasu przy takim wysypisku. Kazdy kto pojedzie raz i wyrzuci tam smieci to zjawi sie i nastepny a na nagraniu z takiej kamery bedzie widac osobe samochod czy cos w tym rodzaju co pomogłoby namiezyć sprawce. Oczywiscie montaz kamery w lesie na drzewie byłby dziwnym rozwiazaniem ale mysle ze skutecznym.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat