A poza Piotrkowem, maseczki w sklepach nie obowiązują. Właściciele nie noszą maseczek, nie wymagaja tego od kupujacych, wydaja towar, przyjmują pieniadze i wydają resztę bez rękawiczek...nawet ich nie myjąc, bo chyba na mydło ich nie stać.
Nie dosc ze oznakowany radiowoz to policjanci byli w mundurach nic dziwnego ze nie bylo zadnego mandatu skoro widac ich z daleka i jest czas na wciagniencie maseczki z brody na nos. Wiec po co te kontrole?? Co za amatorka
Jeżeli do sklepu nie mogę wejść bez maseczki, to czy ekspedientka może maseczki nie mieć?
Projekt zmiany ustawy o covid-19 autorstwa pisiorów " Nie popełnia przestępstwa, kto w celu przeciwdziałania COVID-19 narusza obowiązki służbowe lub obowiązujące przepisy, jeżeli działa w interesie społecznym i bez naruszenia tych obowiązków lub przepisów podjęte działanie nie byłoby możliwe lub byłoby istotnie utrudnione"
. Totalne bezprawie jak za czasów stalinowskich.
Dziwne. Nigdzie nie wypisywali mandatów. A w tych małych sklepikach osiedlowych też sprawdzali? Klienci są proszeni o zakładanie maseczek przed wejściem a panie za ladą chodzą bez...
Proszę sprawdzać busy tam jest wolna amerykańska nie w mundurze tylko wejść po cywilnemu. Jechałam do Łodzi czułam się w miseczce jak głupia reszta bez. Tak samo do Rozprzy.
Nie nosiłam,nie noszę i nie będę nosić.Stosowne zaświadczenie od lekarza posiadam.
żyjemy w świecie zakłamania, dezinformacji i zwiedzenia, jedno jedyne życie i trafiasz na taki syf który zgotowali inni ludzie, niewierze w Boga ale chciałbym żeby istniał i zrobił porządek z tą pseudocywilizacją rządzona przez szarlatanów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!