z całym przeproszeniem, ale mogli dokładnie zaznaczyć o które gęby chodzi, bo nie wiadomo czy wszyscy to sprawcy... z tego co widać to zwykła gówn..ażeria i nie powinno być z ich schwytaniem żadnych problemów. A potem niezła szkołę dać tym chuliganom. w grupie raźniej to ciekawe jak beda piszczec z osobna
Każdy?? Ja nie. Jak coś wiesz to dlaczego nie zgłosisz tego na policję tylko ich krytykujesz. Już mniejsza o to czy ta krytyka im się należy, czy nie. Sam(a) postępujesz jeszcze gorzej!!
Co do pracowników stacji - potępiasz czyjeś zachowanie, a swojego błędu nie widzisz!!
Gratuluję... Więcej takich obywateli, to miasto na pewno będzie bezpieczniejsze...
do małej...oj mala mala....co sie bulwersujesz a przy okazji ich bronisz....???
ha ha dobre jakich mamy ludzi na swiecie sluchaj skoro niewiesz to nie oceniaj czy zglosilem to czy nie!!!!
od dwoch miesiecy ich nie znalez???sorry ale to dziwne....tymbardziej ze mieszkaja w poblizu komendy...
a po dwoch miesiacach wstawiac dopioero zdjecia//??
a jesli chodzi o forum to tu sie nie mowi raczej nazwiskami;)
pozdrawiam
Bronię "ich"?? Czyli kogo - jaśniej - policję, tych, którzy atakowali, itp?? Jeśli tak, to albo masz bujną wyobraźnię, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Gdybyś to zrobił to już pewnie pojawiłoby się sprostowanie, że są już złapani.
Powiedziałam, że nie mam ochoty oceniać zaniedbań policji, które są tu ewidentne.
Nikt tego od Ciebie nie oczekuje. Po raz kolejny czytanie ze zrozumieniem się kłania….
no wlasnie czytaj ze zrozumieniem ale ty!!!!!!:)bo ,,eh,, dobrze pisze;)
pozdrawiam
Dalej ślepo wierzcie w to co wam sprzedają media! Mogę tylko życzyć powodzenia!
A co tutaj jest do wierzenia? Ja widzę same fakty na powyższych zdjęciach. Widzę uderzenia pięściami, widzę kopniaki, widzę powalonego człowieka ... tutaj nic na wiarę przyjmować nie trzeba, wszystko po prostu widać.
i wlasnie to ze ten powalony to "sprawca".. i co i juz tu sie lapiesz...
twoja sprawa.
Właśnie, właśnie, a ten typ też się zgłosił? I co, faktycznie takie wymiatające ma oko?
A Tobie o co chodzi?? Może jakiś cytat do którego się odnosisz?? W dwóch miejscach pisałam o czytaniu ze zrozumieniem. A może jakiś kurs obsługi komputera:)??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!