rzeczni miasta PODAJE CENĘ przed całą procedurą???
to z daleka "pachnie"...
Miejsce spacerów? Pan sobie sam spaceruje po tej granitowej nierównej kostce. Wyrzucone pieniadze w bloto. O niebo bardziej przyjazny stopom byl ten asfalt. Zeby z równego zrobic nierówne:)) Możliwe tylko w Polsce.
Spoko loko. Wybory ida:)))
powiem ze ten projekt fontanny co jest na tym szkicu nie rzuca mnie na kolana.poza ta drewniana kładka nie rozni sie za bardzo od tego co mamy teraz.
kostka ta była położona za wiceprezydenta Czapli!!!
Mamy przykład stosowania ustawy Prawo zamówień publicznych po piotrkowsku. No cóż nie same matoły tu zagladają na to forum.
i wiceprezydenta Chojniaka - zapomniałeś dodać.
To akurat jest kwestia drugorzedna. Ważniejsze jest kto za to zapłacił. Otóz mieszkańcy zapłacili... A teraz jeszcze ich nogi bola....
Kolejna srawą jest odpowiedzialność za decyzje....
W każdym razie nawet ze złota może być ta fontanna, nie da sie po tym badziewiu wokoło niej spacerować, a jak sie dziecko potknie o te nierowności to zdarte kolna murowane.
A może odtwożyć kształt tej pierwszej okrągłej fontanny?Mam gdzieś jej fotki jak znajdę to pokaże.
Za pewien nieszczęsny murek też mieszkańcy zapłacili, a teraz, zgodnie z umieszczonymi na nim tabliczkami osoby niepełnoletnie (czyli np. 17-latkowie) mogą na nim przebywać tylko w towarzystwie osób dorosłych. Paranoja. Gdyby głupota miała skrzydła, to autor tej tabliczki dawno odfrunąłby z naszego pięknego miasta gdzieś w przestworza - może na Marsa?
Mam nadzieję, że za 10 miesięcy twórca tego murka zapłaci za kompletne zniezrozumienie i lekceważenie potrzeb mieszkańców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!