Trzeba szukać, znaleźć i przykładnie ukarać winnych. Do czego to podobne żeby jakaś burza mogła dokonać takiej awarię. Wszystkiemu są winni ludzie.
Ładnie to sobie wykombinowałem. Prawda.
Mam nadzieje ze zarowno Burza jak i Piorun odpowiedza za te zniszczenia
Jeżeli w to skrzyżowanie walnął piorun to rozumiem, że uległo zniszczeniu. Ale jeżeli piorun spowodował przepięcie w linii eneregtycznej, które to uszkodziło jakieś przekaźniki to dlaczego kolejne skrzyżowanie działało bez zarzutu. A może na tym skrzyżowaniu ktoś nie dopilnował by wszystkie zabezpieczenia działały prawidłowo. A może po prostu powiedzieć, że woda zalała sygnalizację i tyle. A to znaczy, że też nie wszystko jest OK.
do "jesteśmy w UE" - Opisz sytuację w mailu kontakt@epiotrkow.pl . Sprawdzimy co się dzieje.
W odpowiedzi internaucie o pseudonimie "inż" chciałbym wyjaśnić, że już dawno temu wynaleziono piorunochron,i że są inne jeszcze formy zabezpieczeń. Gdyby je zastosowano nie byłoby takiej szkody.
A co do tego co kto ma w głowie to myślę,że to sprawa kultury, ale tym chyba nie grzeszy "inż". Wielka szkoda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!