jasne bo cb jest winne ludzkiej głupoty.
Jechałem od Wolborza o godzinie 7:10 byłem koło tego wypadku, od razu wiedziałem że kierowca musiał zasnąć, ślady na to wskazywały, jechałem busem i dobrze się przypatrzyłem, dobrze że nikogo niewinnego nie zabił, dostanie dwa lata w zawiasach i zakaz kierowania wszelkimi pojazdami, nawet rowerem po trzeźwemu sobie nie pojeździ, przez 4 lata, znam już taki przypadek, chłoapk nie zrobił wypadku, ale go złapali , i dostał 4 lata !! tragediaaa tragediaaa.. dobrze, że moja narzeczona nie jechała wcześniej do pracy.. Ten kierowca nie dostał żadnego wyroku i dalej jeżdzi ale w innej firmie
powinni zająć się także kierowcami busów,którzy jakby nie było są odpowiedzialni za ludzi,niestety są tacy kierowcy którzy piją tygodniami,a później z własnego środka transportu oczywiście w ciemnych okularach robią izbę wytrzeźwień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!