metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.12.2009 18:22

Dostanie 1.5 r. w zawieszeniu na 3 lata!!I to jest tragedia!!Kara musi być dolegliwa i szybka.Pół roku do odsiadki! Tylko tak motłoch można trzymać w jakichś tam ryzach .Bo niestety ,zjawiska tego typu są poważnym problemem,z którymi należy walczyć bezwzględnością.

00

kx ~kx (Gość)07.12.2009 19:33

"Stróże prawa" znowu dostali gotowca na tacy...

00

zet ~zet (Gość)08.12.2009 09:40

"MARKPIO" napisał(a):
zjawiska tego typu są poważnym problemem,z którymi należy walczyć bezwzględnością.

mozna takie tematy rozwiazywac we własnym zakresie.... chociaz w swietle prawa nie ma takiej mozliwosci.. ale...

00

obserwator ~obserwator (Gość)09.12.2009 19:50

No i cóż z tego ze złapany jak tatuś wkroczył do akcji i ....dalej to wiadomo Ot nasza Polska ...

00

Pozdrawiam ~Pozdrawiam (Gość)11.12.2009 21:21

Życzyłbym sobie ale i również wszystkim osobom które mogą się znaleźć w takiej sytuacji jak ja ,nie traktowania przez postacie piszące na tym forum w taki sposób: „Pijany wandal „ itp. .osobom niewinnym .
Nie jest to miejsce na wyjaśnienia i demagogie ,gdyż to mieści się zupełnie w innym miejscu .
Niestety, niezwykły zbieg okoliczności karze stanąć mi przed sądem.
Jeśli Ktoś w jakikolwiek sposób mógłby mi pomóc ,wyjaśnieniu mojej niewinności a ujęciu prawdziwych sprawców proszę o kontakt z piotrkowską komendą Policji lub mailowo: anananba@interia.pl
Mam nadzieję że faktyczni przestępcy zostaną ujęci .

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat