No to ja już wiem, do kogo należała taksówka,którą jechałem w ub.roku. Do jakiegoś konfidenta.
W środku syf,jakiś brudny koc rzucony na tylne siedzenie( pewno na nim śpi jakiś pies w wolnej od jeżdżenia chwili...), w bagażniku jakieś klamoty "pana kierowcy" i ogólnie też syf...
Do jazdy zostałem zmuszony powrotem z dalekiej podróży, a akurat zaczęła się burza...
Czy ktoś z korporacji kontroluje jakość usług...?
Po bandzie, to bym pojechała jak zadzwoniłabym z konkretnym donosem na jakiegoś taksiarza, a tak to ;p
zlotowy tak mysla
Ale to nic nie da - taki jeden blokuje swoim Lanosem cały chodnik na ul. Krótkiej, a "strasz śmieszna" ma to gdzieś. Może to też jakiś kolo prezydenta?
To tylko patrzeć jak niedługo awansuje na jakiegoś dyrektora.
Apeluje do policji,aby zatrzymywała sama siebie raz na kiedy..
to państwo w państwie!!!podejrzewam że nie jeden śmiga na podwójnym gazie!!!sam jechałem ze znajomym (nie z piotrkowa)który za trzeżwy nie był!!!wychodził z założenia że nie ma takiej opcji żeby policja zatrzymała takse.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!