metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)07.03.2011 14:24

No to ja już wiem, do kogo należała taksówka,którą jechałem w ub.roku. Do jakiegoś konfidenta.
W środku syf,jakiś brudny koc rzucony na tylne siedzenie( pewno na nim śpi jakiś pies w wolnej od jeżdżenia chwili...), w bagażniku jakieś klamoty "pana kierowcy" i ogólnie też syf...
Do jazdy zostałem zmuszony powrotem z dalekiej podróży, a akurat zaczęła się burza...
Czy ktoś z korporacji kontroluje jakość usług...?

00

Cami ~Cami (Gość)07.03.2011 14:40

"Aman" napisał(a):
I teraz taksówkarz będzie miał do Ciebie pretensje. Zobaczysz. Gorzej jak cała korporacja się za nim wstawi. Cami uważaj i proszę nie jedź następnym razem po bandzie.

Po bandzie, to bym pojechała jak zadzwoniłabym z konkretnym donosem na jakiegoś taksiarza, a tak to ;p

00

ilidan ilidanranga07.03.2011 14:41

"wodnik1985" napisał(a):
No pewnie na dachu TAXI to myslał,że bezkarny...a tu pech:)

zlotowy tak mysla

00

J23 ~J23 (Gość)07.03.2011 14:51

SYPNOL GO KOLEGA

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.03.2011 15:16

"Cami" napisał(a):
Po bandzie, to bym pojechała jak zadzwoniłabym z konkretnym donosem na jakiegoś taksiarza, a tak to ;p

Ale to nic nie da - taki jeden blokuje swoim Lanosem cały chodnik na ul. Krótkiej, a "strasz śmieszna" ma to gdzieś. Może to też jakiś kolo prezydenta?

00

Aman Amanranga07.03.2011 17:42

"Piotrkowianin" napisał(a):
Może to też jakiś kolo prezydenta?

To tylko patrzeć jak niedługo awansuje na jakiegoś dyrektora.

00

wodnik1985 wodnik1985ranga07.03.2011 18:57

Apeluje do policji,aby zatrzymywała sama siebie raz na kiedy..

"Cami" napisał(a):
Cami5 godzin temu, 13:48"MARKPIO" napisał(a):
Nie pojęte.Policja zatrzymuje taksówkę do kontroli.....Nigdy tak nie było!
:)))
Pisałam o tym by zaczęli kontrolować taxi jakiś czas temu.
Widzisz jak mnie posłuchali ;)

00

assa ~assa (Gość)07.03.2011 19:13

"P51" napisał(a):
No to ja już wiem, do kogo należała taksówka,którą jechałem w ub.roku. Do jakiegoś konfidenta.
W środku syf,jakiś brudny koc rzucony na tylne siedzenie( pewno na nim śpi jakiś pies w wolnej od jeżdżenia chwili...), w bagażniku jakieś klamoty "pana kierowcy" i ogólnie też syf...
czyzbys jechal z "benzynka"???????????wspolczuje :)))
Do jazdy zostałem zmuszony powrotem z dalekiej podróży, a akurat zaczęła się burza...
Czy ktoś z korporacji kontroluje jakość usług...?

00

qwerty ~qwerty (Gość)07.03.2011 19:26

o tak dobrze wodnik piszesz.oni się czują bezarni

00

gaztom ~gaztom (Gość)07.03.2011 20:02

to państwo w państwie!!!podejrzewam że nie jeden śmiga na podwójnym gazie!!!sam jechałem ze znajomym (nie z piotrkowa)który za trzeżwy nie był!!!wychodził z założenia że nie ma takiej opcji żeby policja zatrzymała takse.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat