tylko po co wyjechali z ozdobami świątecznymi tak wcześnie
mogliby sie wstrzymać jeszcze z 2 tygodnie
A może ktoś wie ile kosztuje parking w Focus Mallu. Kto tam był niech pisze. Czy można tam pójść czy to raczej obciach dla snobów.
Parking płatny?z jakiej niby racji...W ECHO i Kauflandzie tez płacisz?
Zawsze miesiac wczesniej w sklepach pojawiaja sie ozdoby choinkowe to normalne focus super wkoncu bedzie mozna robic porzadne zakupy
Miniatura Manufaktury. H&M bardzo mały, TATUUM bez działu męskiego. Brak mojej ulubionej bershki ;/ ale jak na Piotrków jest naprawdę świetnie.
jak dla mnie TRAGEDIA!!!dzięcięć mintu jedzie się od ronda przy Belzackiej!!!zamknijta to!!!
Byłem, zobaczyłem, wróciłem. Ludzi bardzo dużo ale gdyby nie stada młodocianych podstawówko-gimnazjalnych galerianek, to można by spokojnie przejść. A dziś z tym ciężko i myślę, że będzie tak przez najbliższe dni. Sporo sklepów jeszcze zamkniętych, tłok w kawiarniach. Można powiedzieć, że to norma w mallu ale dziś w PTB ta norma została mocno przekroczona. Dobrze, że coś takiego jest w naszym mieście. Wystarczy porównać ceny niektórych artykułów, np. dziecięce ubranka - z Focusa i Merkurego i widać, jak mocno rżną w Merkurym niewinne owieczki-klientów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!