metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kacper Krzysztofik ~Kacper Krzysztofik (Gość)25.09.2010 13:30

Należy przypomnieć dotychczasową postawę PiS wobec Prezydenta.Na szczęście niektórzy wyciągnęli wnioski:http://kkrzysztofik.blog.interia.pl/?id=1921145
Istnieje potrzeba zmian

Komentarz był edytowany przez autora: 25.09.2010 13:31

00

bbb ~bbb (Gość)25.09.2010 18:24

Chojniak jest jaki jest, ale lepszego nie ma, a na pewno nie w PO panie Kacper. Bo kandydat PO ma zwyczaj przegrywania. Niech lepiej sobie siedzi w Łodzi.
KCH to nie moja bajka, ale reasumując jest najlepszy. A ten list Pisu to kolejny wybryk natury.

00

zwykly ja ~zwykly ja (Gość)25.09.2010 18:53

Panowie z PISu , nie wiem jak do was się zwracać po tym piśmie, czy samobójcy, czy chłopcy u których przestały działać i funkcjonować szare, zwykłe komórki, mam wrażenie, że chcecie do końca dorżnąć i odsunąć od siebie ostatnich zwolenników, którzy popierali w ostatnich wyborach Jarosława Kaczyńskiego. W Piotrkowie Trybunalskim tą kandydaturą - Piotrkiem Masiarkiem - odwrócicie od siebie już resztki waszych sympatyków, brać kościelną. Czy wy Boga w sercu nie macie?

00

Kacper Krzysztofik ~Kacper Krzysztofik (Gość)25.09.2010 19:52

Pierwsi zaczęliśmy pierwsi będziemy!Liczę, że PiS naprawdę chce zmiany jakości ...

Komentarz był edytowany przez autora: 25.09.2010 19:57

00

na układy nie ma rady ~na układy nie ma rady (Gość)25.09.2010 22:16

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Wi któś cóś bliży?

W tym na pozór szaleństwie jest metoda. Bo kiedy się to dzieje i powstał list? Gdy już Polska Plus jest w PiS-ie. A kto teraz mógł dostać zaproszenie do startu wspólnego w wyborach parlamentarnych? KCh to tylko karta przetargowa, ale ważna. Jeśli nie dojdzie na górze do przyjęcia warunków JK to KCh może "popłynąć" w lokalnych wyborach. Polityka to poker, a nie gra w Piotrusia i do stolika siada się po to by zgarnąć całą pulę, ale trzeba mieć asa w rękawie.
To być może tylko takie moje gdybanie, ale ponoć w każdej plotce jest ziarenko prawdy.

00

sauron ~sauron (Gość)25.09.2010 22:26

PiStolety listy piszą

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)25.09.2010 22:39

Ale ubaw!!!

00

castro ~castro (Gość)26.09.2010 06:50

kim są ci którzy podpisali się pod tym listem,czy nie poszukuje ich jakiś szpital psychiatryczny..

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.09.2010 08:23

Napisali list? Ale niech nie liczą, że Chojniak im odpowie, tak jak nie odpowiedział na mail jednego z forowiczów w sprawie planów budowy "Orlika" na Cyklodromie przy ul. Budki. Nadawca tego maila zamiast potwierdzenia odebrania wiadomości, otrzymał informację o jej skasowaniu.

00

Luca ~Luca (Gość)26.09.2010 09:37

he he, ale jaja, mam nadzieję że Chojniak nie odpowie: to dobry prezydent i chłop z głową na karku i nie będzie nikomu wazeliny wkładał za poparcie. to jakim jest dobrym gospodarzem tego miasta to wszyscy widzą i nie ma takiej konieczności a wybory i tak wygra!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat