Hahahaha przecież tutaj admin nikogo nie blokuje piszesz post jako gość lub jako użytkownik forum. Zrozum, że obecny Wódz niczego efektywnego nie zrobił. Tutaj nikt nikogo nie krytykuje tylko pokazuje jak ta władza jest płytka i miałka, nijaka, baa nawet mdła. Cztery lata przespane, cztery lata zmarnowane na nic nie robieniu. Miasto upadło, a PRL się skończył dawno temu i tania propagadna w ciemnym narodzie się sprawdza jak widać.
Jak może to podaj mi 10 efektywnych sukcesów obecnego wodza za wcześniejszą kadencję. Co zrobił dobrego dla mieszkańców miasta, co przełożyło się na wzrost zatrudnienia, wzrost poczucia bezpieczeństwa materialnego i spojrzenia w przyszłość. Pokaż mi jak wykorzystał on potencjał ludzi młodych do rozwoju miasta - tylko nie pisz mi o młodych z Wyższej Szkoły Prania (und Gotowania).
Proszę by ktoś na serio mi, nam (tym pięciu) pokazał te sukcesy.
Lola ma rację, gdyż koryto rozpycha.
Zanim zaczniesz pisać bzdury, pomyśl kilka razy.
Może jesteś w swoim rozumowaniu nieco osamotniona na przykład.
Może wyborcy Krzysztofa nie dysponują dostępem do internetu.
Może godzinami, dniami trwają w pozycji zgiętej na klęczniku w kościele.
Może niektórzy zrozumieli swój listopadowy błąd.
Może po prostu sympatycy boją się/nie potrafią założyć konta na ePiotrków.
---
A tak w ogóle jakim cudem zawędrował tu Twój zadziwiony wpis? Administrator poszedł spać???
Właśnie wkrótce Pan Prezydent będzie mógł się wykazać,napiszę o tym na pewno we wtorek.
Zawsze twierdziłem i chyba nie zmienie zdania,że do Rady Miasta nie powinno się wybierać lekarzy,nauczycieli i ludzi którzy związani są z budżetem.Prywatnym przedsiębiorcą nie wolno bo podobno wykorzystać mogą miasto,a budżetówka to nie?Tu jest dopiero pole do popisu.
Nie zajęty był klepaniem po kolanku i widzimy efekty....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!