Hah dobre :D
Na serio cóż czy obsługa komputera jest szansą na pracę hmmmm w Piotrkowie NIE.
Lepiej by starostwo wydało pieniądze na zapytanie, ankietę do pracodawców czego tak naprawdę bez ściemy oczekują od przyszłych kandydatów. Pewnie by wygrała opcja byle najtańszy ale też z wysokimi kwalifikacjami.
Jednak życzę osobą, które ten kurs ukończą by znalazły pracę, trzymam mocno kciuki.
Uprawnienia na wózki widłowe i aktualna książeczka zdrowia!!!Ot cała ankieta!
Kurs - kursowi nierówny. Pracuję w firmie informatyczno-programistycznej i niejednokrotnie zdarza się, że przychodzą osoby po np. kursach lub studiach z zakresu informatyki i ni w ząb nic nie potrafią. Życzę kursantom, aby mieli na szkoleniu coś więcej niż tylko obsługa Worda i Excela. Obsługa komputera to nie tylko:"włącz" i "wyłącz"...
Marcin Góra
Ja mieszkam na terenie gminy Ręczno i naprawde tu ludzie nie potrafią obsługiwac kompa i programów a teraz to podstawa czy to do dopłat czy do zwykłego funkcjonowania.
Więc jestem za takimi inicjatywami.
A powiat chyba realizuje lub realizaował szkolenia i na wózki i na prawa jazdy.
Uczestniczyłam w kursie na prawo jazdy B organizowanym w "blaszaku" i powiem ze takie inicjatywy są potrzebne zwłaszcza, jeśli sama nie jestem w stanie opłacić sobie kursu.
A co do obsługo komputera to nie każdy jest orłem w tej dziedzinie i podstawy musi gdzieś zdobyć, bo jak juz pójdzie do pracy to tam nikt go tego nie nauczy :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!