Dzisiaj Środa Popielcowa.Czas na refleksje,czas na zmiany w naszym życiu
Przejaskrawił i to całkiem porządnie, pracuję z tym panem ponad 10 lat i z tego co wiem potrafi dużo więcej aniżeli wymiana żarówek w aucie, to naprawdę dobry elektryk a co najważniejsze porządny współpracownik.
Ten Ferdek - jak widać - mocno cię przestraszył, posuwając się na forum do niezbyt nawet starannie zakamuflowanej groźby karalnej, skoro teraz - przepraszając, apelując o życzliwość i wycofując się ze wszystkiego - piszesz "Pan Wiernicki", a w pierwszym poście napisałeś po prostu - "facet" i "wiernicki".
Niemniej jednak, co z tym brakiem umiejętności wymiany żarówki w samochodzie, bo to nadal nie jest wyjaśnione. Też przejaskrawiłeś?
Nigdzie nie zarzuciłem Panu Wiernickiemu nieuczciwości.
Przyznaję poniosły mnie niepotrzebne emocje.Ale to były moje subiektywne odczucia.
Tak to już jest ,że w zakładach pracy, pracownicy czasem naprawią przełożonym jakieś urządzenie.
I to jest normalne.
Więc przepraszam za przejaskrawienie tematu.
Bądzmy życzliwi.
A Tobie tyle pomógł cwaniaczku a ty myślisz że teraz będziesz tutaj uczciwych ludzi bez konsekwencji oczerniać.Podpisz się nazwiskiem a nie cwaniakujesz, w przeciwnym razie "panie ba" ja to zrobię a i ciebie nauczę wymieniać nie tylko żarówki.
I ciag dalszy serialu koleszkowie....
Ludzie a przede wszystkim Panie Prokuratorze ile jeszcze w tej firmie będzie trwał ten bur... czy wy nie widzicie ze Krzysiu ze swoimi kolesiami dąży do zagłady kolejnej firmy i tym samym ludzi znajdujących się w niej!
No cóż widać, że RdP to taka mała PO. Przyjazne media i dużo picu. A pod pudrem nepotyzm, układziki i brak kompetencji. Boje się, że to układ na lata...
Oj chyba nowy prezio i jego świta z sądów nie wyjdą od gospodarczego po sąd pracy, wczoraj już Sylwuś zaczął sprzątać wśród pracowników.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!