Heh humanisty :D Nauczyciele w jednej sztamie :D
Widać jak już mówiłem to gdzieś wcześniej budować będą "uniwersytet" :D:D:D:D:D:D
Świetnie. Już mamy wprawę w budowie Orlików. Na Wysokiej poszło szybko i sprawnie. Jedna kadencja - jeden Orlik. Do 2014 skończą spokojnie.
Zawracanie d...y z tymi orlikami. Pewnie będzie ogrodzone i zamknięte na kłódkę, klucz będzie miał jakiś oficiel, który czasami przyjdzie pograć w piłkę z rodziną. A miejscowe dzieci będą grać gdzie popadnie.
NO tak w innych miastach jest 5, 6 orlików a Piotrkowie jeden sukces kto na niego głosował chyba barany
Na Wyzwolenia przy ul.Broniewskiego też jest "Orlik"(w budowie).
Teraz prezydent ma pieniądze na renowację stadionu na obcym terenie i na utrzymanie pracownika na 1/2 etatu przez 10 lat. Duzy nowoczesny stadion wybudowany na CD79 został sprzedany za grosze nie Prezydenci Pol i Rżanek nie mieli pieniędzy na utrzymanie/ wartosć sprzedaży śmieszna/- teraz ci panowie są prezesami spółek miejskich w nagrodę !.
To podglądaj jak tam idzie praca. Ja doglądałem już jednego Orlika i to mi wystarczy. Teraz grają na nim tylko po zapadnięciu zmroku przy sztucznym oświetleniu. Resztę dnia stoi bezczynny.
Mam nadzieję, że Jagiełło nie będzie nam budował Orlika.
http://www.hotmoney.pl/artykul/inwestycje-nikt-nie-patrzy-na-jakosc-najwazniejsza-cena-17016
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!