Pawlak - guru piotrkowskich odpadów komunalnych? Cóż , "Pecunia non olet" !!
Niestety, Obecnie największe zatrudnienie w Polsce dają referaty. Gdzie zakłady? Gdzie banki? Gdzie Wałesa?
Chamczyk doradcą d/s sportu? Albo to prymitywny żart pana Chojniaka albo Interakcje 2011 trwaja nadal!!!!. I smieszno i straszno...........
Ale jak cudownie rozwijał działalność gospodarczą tego klubu, zwłaszcza produkcje nawozów.Fantastyczna zwłaszcza była wymiana doswiadczeń z kontachentami zza granicy w róznych dziedzinach zycia .O ile pamietamy to nawet cos tam "przesłodził":)Piotrków naprawde jest ciekawym miastem..
zdjęcie samo mówi za siebie!!!! Panie Prezydencie od 7 boleści!!!!! zacznij myśleć o zwykłych mieszkańcach tego miasta Galerii i marketów oraz aptek!!!!!!!!!!!
Siemka!Ale czy mnie na oczy padło,czy ja kalejdoskop oglądam.Weszłam tu 2 godziny temu i taka focia na stronce była:
A teraz wchodzę i widzę inną focię w tym samym miejscu. Dobrze widzę?Czy coś jest grane?
To tamta focia była nie zajefajne czy co?To teraz jest zajefajna?Nie, obie są zajefajne, nic nie mówię.
Na stanowisko społecznego doradcy prezydenta do spraw sportu? Nie,zajefajnie,do spraw sportu.Ale czy ja po foci mam się domyśliwać, o jaką konkretnie dyscyplinę sportu chodzi? Podnoszenie? ... ciężarów...
Zarąbiście jest,zajrzyjcie na mojego blogaska,hejka.
http://www.chomiczki.bloog.pl/ksiega,1,page,2,index.html
Festiwal "okazywania wdzięczności" przez miłościwie nam panujacego Prezydenta Piotrkowa trwa w najlepsze? To zdjecie więcej mówi niż całostronicowy artykuł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!