metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bart ~bart (Gość)02.08.2012 07:40

Jest sie naprawde czym szczycic.porazka

00

J23 ~J23 (Gość)02.08.2012 07:45

czy to ważne

00

ja ~ja (Gość)02.08.2012 07:54

A dlaczego nie pisać, jeśli faktycznie coś się dzieje? ale czemu tylko informacje o trzech inwestycjach? Buduje się również na ul. Łódzkiej, za Kauflandem, przy Rzemieślniczej, Litewskiej...

00

ares1 ~ares1 (Gość)02.08.2012 07:56

"bart" napisał(a):
Jest sie naprawde czym szczycic.porazka

Jak już nie ma o czym pisać bo nic się w PT nie dzieje to pisze się o pierdołach :)))

00

guzgu ~guzgu (Gość)02.08.2012 08:02

chciałbym dowiedzieć się jaki udział ma w tym prezydent miasta i radni

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.08.2012 08:20

"guzgu" napisał(a):
chciałbym dowiedzieć się jaki udział ma w tym prezydent miasta i radni

I ile dzięki tym inwestycjom przybędzie nowych miejsc pracy za więcej niż płaca minimalna?

00

klet ~klet (Gość)02.08.2012 08:35

Nie wiem kto zezwolił na inwestycje - market OBI. Kolorystyka obiektu razi, nie współgra z krajobrazem otaczającym. Kolejny raz wychodzi "aktywność" plastyka miasta. Ten "piękny" pomarańcz razi na tle otaczającej go zieleni. Do przodu korporacje .... zaorać krajobraz blaszakami:)

00

lola ~lola (Gość)02.08.2012 08:45

Ale inwestycje.Naprawdę jest się czym pochwalić.To świadczy o upadku tego miasta!!!WSTYD I OBŁUDA.

00

ares1 ~ares1 (Gość)02.08.2012 09:16

"P51" napisał(a):
NIC , dosłownie NIC wam się nie podoba i wszystko krytykujecie...
Gdyby coś pomalowano na zielono, to bylibyście oburzeni,że nie na niebiesko ( na przykład).
Gdyby nagle wszystkie ulice pokryto równiusieńkim asfaltem, to byłoby narzekanie,że nie zrobiono piaskownic dla dzieci na każdym podwórku...
Jakie to polskie...

Czy prócz drobnym przedsiembiorcom a co za tym idzie znikomym zatrudnienu za najniższa krajowa coś się wielkiego dzieje w PT?Co z tego że znów budują mieszkania.Dobrze że tak się dzieje tylko kto je będzie kupować i za co jak nie ma pracy i niewiele to włodarzy jak widać interesuje!

Komentarz był edytowany przez autora: 02.08.2012 09:27

00

Myśliciel Myślicielranga02.08.2012 09:24

"ja" napisał(a):
A dlaczego nie pisać, jeśli faktycznie coś się dzieje? ale czemu tylko informacje o trzech inwestycjach? Buduje się również na ul. Łódzkiej, za Kauflandem, przy Rzemieślniczej, Litewskiej...

I Antek też stawia chałupę... I co? I nic. Też mi inwestycje! Pozwólcie ludziom gdzieś pracować za godne pieniądze! I o tym piszcie. Nie o pierdołach!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat