Mój dobry znajomy prowadzący firmę mawiał tak:
Wygrywa oferta z najniższą ceną przy największym oferowaniu....
Proste jak kilo sznurka w kieszeni.
i tu jesteś w błędzie jest i to ilu dziennie ma odwiedzających!!
Czy możesz się do mnie odezwać, Sklave?
Porównując te dwie inwestycje - zastanawiam się - czy się cieszyć czy smucić?
coś mi sie wydajem że za ta kasę można by wyburzyć ten pawilon i postawić tam coś nowego. kwota wg mnie wyolbrzymiona, ale jeśli nie było tańszej.. wiadomo i tak to tańsze niż murek na rynku ;) heh
ponadto, ciekawe ilu bezdomnych będzie tam zmierzało ze wschodnich terenów miasta.. czy będzie ich stać na minibusa by podjechać do noclegowni? a może miasto będzie organizowało darmowe przejazdy? ;) cóż, z jednego trzeba się cieszyć. wiemy jak wydawać pieniążki ;)
Pod artykułem "Dogadali się..." pojawiały się jednoznaczne głosy (liczba mnoga!) sprzeciwu wobec noclegowni, jak i w ogóle sytuacji na osiedlu Wronia. Pod wtorkowym artykułem nie ma już głosów sprzeciwu, a w tym krytyki RO, opisywania "dyktatury" itd. Ciekawe, ile tak naprawdę jest osób, takich jak osoba (osób?) pisząca pod artykułem "Dogadali się..." - zdeterminowanych, upartych, niedających za wygraną / niezadowolonych z wybranej RO?
słuszna uwaga :P
swoja droga ładna sumka za adaptacje. hm w sumie mam we wpisie do ew. dzioalanosc budowlana wszelaka wpisana moglem startowac w przetargu i za 699tys to wykonac :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!