W Piotrkowie prokuratura nie zna pojęcia "niewinny". Dla nich wszyscy podejrzani są winni. Jak trzeba poprawić statystki to dzieją się takie właśnie bezpodstawne aresztowania. Dziwię się sędziemu który zastosował areszt. Teraz powinni zmienić prawo i aresztować na 3 miesiące sędziego i prokuratora który o to wnioskował. A odszkodowanie powinni solidarnie zapłacić i sędzia i prokurator.
Brawa dla naszej policji i prokuratury!!!! Co jeszcze potraficie spierdolić !?!?!?!?!?!
Chciałbym żeby mój wpis przeczytał niewinnie osadzony w areszcie: powinieneś oskarżyć policję, prokuraturę i sąd!!! Ale każda sprawę załóż osobno wtedy dostaniesz trzy odszkodowania (nie wiem czy to możliwe). Niech debile zapłacą za swoją fuszerkę!!!
Ja na Twoim miejscu chciałbym się jeszcze spotkać z tym "pewnym w 100%" świadkiem. Chciałbym mu spojrzeć prosto w oczy i zapytać co teraz ma do powiedzenia.
Nikt nie jest bezpieczny. Myślałem, że w naszym kraju obowiązuje domniemanie niewinności.
"podejrzany siedział w celi niewinnie." dobrze, że jednak większość podejrzanych w celach siedzi "winnie" :) Proszę redakcje o 'zagwiazdkowanie" słowa w komentarzu niżej ponieważ jest ono powszechnie uznawane za wulgarne.
Wiini powinni zapłacić za taki błąd, którego de facto nie powinno nawet być. Znowu nasi mądrzy ludzie "prawa"skrzywdzili niewinnego człowieka i skrzywili jego psychikę, a w oczach znajomych zrobili z niego bandytę i złodzieja. SKANDAL temu niewinnemu człowiekowi należy się wyokie odszkodowanie za tak niedopuszczalny błąd!
moj maz w sobote zostal zatrzymany na 3 miesiace i tez jest nie winny bo bylam przy tym i wiem co robil i tez wiem ze to sie wyjasni ale nikt nie chce mnie sluchac,jak sie okaze ze jest nie winny to co mam robic? prosze o informacje na joannakubis@wp.pl
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!