metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PAWELU ~PAWELU (Gość)07.04.2013 09:55

Mysle ze nie odetna bo nie ma wszedzie zaworow aby odcia Kowalskiego nie ruszajac Nowaka.Beda musieli odcinac cale piony a przerobienie troszke kosztuje

00

YARO ~YARO (Gość)26.03.2013 10:11

"kolor" napisał(a):
a pomyślał ktoś przez jedną chwile że może ktoś nie płaci nie dla tego że nie chce a najzwyklej mu brakuje na podstawowe opłaty ,niestety rynek pracy jest jaki jest w naszym mieście !!!!

masz rację. zwróć jednak uwagę na to, ze wodociągi nie są instytucją harytatywną.

00

YARO ~YARO (Gość)26.03.2013 09:50

"cholera" napisał(a):
DAJCIE MI ZAROBIĆ TO BĘDĘ PŁACIŁ !!!

Dajcie i dajcie. A rusz dupę i zarób. Teraz nikt ci nie da. Komuna się dawno skończyła!!

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)26.03.2013 09:09

"Mala" napisał(a):
A na internet i komputer Cię stać??

Urząd miasta rozdaje komputery i dostęp do internetu w ramach przeciwdziałaniu wykluczeniu cyfrowemu.
Kto wie może będzie rozdawał talony na ciepłą wodę w ramach akcji przeciwdziałaniu wykluczeniu wodnemu :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

duża ~duża (Gość)26.03.2013 09:14

"Mala" napisał(a):
A wydawałoby się, że ciepła woda jest ważniejsza od takich zachcianek.

tak samo jak wyprowadzenie dzieci na ludzi,prawda?.

00

gośś ~gośś (Gość)26.03.2013 09:03

I bardzo dobrze, jak nie płacą to niech im odcinają wodę. Jak nie płacą za prąd, to czemu mieliby korzystać. Mi nikt nie daje, za wszystko trzeba płacić i na to zarabiać. Skończyć z socjalem! Walnij się w głowę i pomyśl zanim zaczniesz pisać bzdury

00

Mała Małaranga26.03.2013 08:18

"cholera" napisał(a):
DAJCIE MI ZAROBIĆ TO BĘDĘ PŁACIŁ !!!

A na internet i komputer Cię stać?? A wydawałoby się, że ciepła woda jest ważniejsza od takich zachcianek. No cóż, różni ludzie, różne priorytety...

00

gość ~gość (Gość)26.03.2013 06:28

Niektórzy nie płacą dla zasady- trzeba coś z tym zrobić- bo żyją kosztem innych

00

xvxcv ~xvxcv (Gość)25.03.2013 18:50

I bardzo dobrze, jak nie płacą to niech im odcinają wodę. Jak nie płacą za prąd, to czemu mieliby korzystać. Mi nikt nie daje, za wszystko trzeba płacić i na to zarabiać. Skończyć z socjalem!

00

paella ~paella (Gość)25.03.2013 18:33

Nareszcie,pracuje p 12 h ,żeby zapłacić rachunki czasem na spodnie nie starcza bo trzeba niedopłatę z głównego licznika zapłacić a jeden z drugim dresik,białe bucki i chodzi zadowolony,bo modny jest.Tępić i wyłączyć dla zasady.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat