żeby rondo było bardziej WIDOCZNE postawiono znak na środku ruch okrężny:) gratulacje pomysłowości:) ciekawe co jeszcze nowi"starzy"radni wymyślą:)
Nie jest tak źle. Ten środek to został zagospodarowany słupkiem z naszej inicjatywy. Tylko, że my chcieliśmy tam beczkę śledzi :) Czyli ekipa chojniakowa nas czytuje :)
Czytują, czytują. Każdy dzień powszedni zaczynają od porannej lektury ecośtam - cały magistrat od piwnic po dach z wypiekami na twarzy wyczytuje te nasze brednie. W jednej ręce kawa, w drugiej bułka z masłem, a w pogotowiu leki uspokajające. Skutecznie podnosimy ciśnienie, dorzucamy koksu do pieca, ożywiamy to nudnawe, rozciągliwe urzędnicze życie.
Minąć? Chyba wyprzedzić. Nie jest to przecież zakazane - można wyprzedzać na skrzyżowaniach o ruchu kierowanym (sygnalizacja świetlna) i o ruchu okrężnym (rondo). Lepiej jechać przy prawej krawędzi jezdni, niż przy osi jezdni, tak jak kierowcy-matołki, których chyba ze 2 razy miałem okazję wyprzedzić z prawej strony na ul. Wojska Polskiego na ryneczku (w kierunku Szczekanicy).
To dlaczego jak ja jadę przy prawej krawędzi jezdni to na tym samym pasie ruchu ktoś próbuje mnie minąć lewą stroną. Proszę o wytłumaczenie. A swoją drogą to ciekawe jak pierwszy dzień ataku zimy przetrwało nasze najnowsze super rondo?
z naszym jest podobnie #! Malowniczy pokaz umiejętności pokonywania ronda przez niemieckich kierowców. Może wczoraj go tu nie było? Może jutro go tu nie będzie? A może ponowny egzamin na prawo jazdy?..
Czytują, czytują. Ale nie tylko w dni powszednie.
W weekendy i święta także. Coś na ten temat wiem.
A wymieniając leki uspokajające zapomniałaś o lekach przeciwbiegunkowych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!