Ono raczej w tym przypadku i tak by nie pomogło. Nissanem wymusiła pierwszeństwo i tyle..
A po co rondo niech się czuby nauczą jeździć a nie wariować.jak egzamin maja to są obsrani a jak tylko zda i odbierze prawko to już k...a zapominają o bożym świecie,jeżdżę tym skrzyżowaniem na rowerze i wiem co oni tam odp.......ją.A jak nie ustąpiła to jest jest tylko wina i nikogo więcej a szrota na złom niech sprzeda i sobie rower kupi albo hulajnoga.
Przejeżdżałem, miałem sposobność rzucić okiem na rozbite auto i czyhającą lawetę. Faktycznie - rondo by się tu przydało.
I to jest słuszne pytanie. Przecież tam aż się prosi o takie rozwiązanie.
Najwyższy czas coś zrobić z tym skrzyżowaniem. Stan obecny to paranoja.
Najwyższy czas na rondo, przejechać przez to skrzyżowanie od strony Dmowskiego, to naprawdę wielka sztuka. W dziwny sposób samochody non stop przejeżdżają.
ha hawypadek byl o 5 rano droga redakcjo bo mieszkam w wiezowcu i widzialem jak byla juz policja na miejscu a wstawalem do pracy :)
"Najlepszy prezydent wszech czasów" obiecywał już 6 lat temu, ale, jak zwykle, skończyło się na obietnicach: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/archiwum/1527364,inwestuja-w-inwestorow,id,t.html
A ciemny piotrkowski lud nie chce pamiętać, że nikt nie da tyle, ile Chojniak obieca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!