metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kriso 1 ~kriso 1 (Gość)07.05.2009 14:28

a z komórki na pewno korzystają...

00

xyz ~xyz (Gość)07.05.2009 15:17

Korzystają ale jak taki mądry jesteś to postaw przy swoim domu taki maszt...

00

ixs ~ixs (Gość)07.05.2009 16:10

Jak będą mi płacić za to odpowiednią kasę to nawet niech mi stawiają ten maszt w pokoju.

00

kriso 1 ~kriso 1 (Gość)07.05.2009 16:10

mam 3 maszty na dachu wieżowca i co łyso Ci?

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)07.05.2009 16:22

Łyso to pewnie będzie Tobie, jak Ci włosy od promieniowania wyjdą... ;)

00

Bartosiak ~Bartosiak (Gość)08.05.2009 09:24

Cytuję:
- Decyzja o pozwoleniu na budowę masztu telefonii komórkowej przy ulicy Brzeźnickiej została wydana zgodnie z prawem. Otrzymałem m.in.: decyzję środowiskową, pozytywną dla inwestora

Czy pozwolenie na budowę uzyskano BEZ POWIADOMIENIA właścicieli sąsiednich posesji???
I kto wydaje "pozytywne" decyzje środowiskowe dla masztów "kilkanaście metrów od domów"????
Środowisko - to także ludzie i ich otoczenie, ich warunki mieszkania.
Proponuję - POMIJAJMY nieskończony z natury spór o szkodliwość lub nie przekaźników. Weźmy po uwagę, że maszt - obiekt z natury wysoki i o nikłych walorach estetycznych nie powinien się znaleźć w tym miejscu z powodu wskazań zasad architektury. Jak to się ma do miejscowego planu zagospodarowania???

00

spider ~spider (Gość)08.05.2009 10:52

Nie zapominajcie, że zbliżają się wybory samorządowe a kampania wyborcza z natury wymaga sponsorów.

00

Ytszam ~Ytszam (Gość)13.05.2009 02:13

Nie róbcie z głupiego masztu bomby nuklearnej, mamy juz takie technologie, że byle maszt nie ma znaczącego wpływu... A lepszy zasięg oznacza bezpośrednio z pobliskich telefonów operatora masztu mniejsze promieniowanie... A to telefony nosimy w kieszeniach, nie maszty...

00

more than law ~more than law (Gość)25.06.2009 21:55

czytam Państwa komentarze i tak sie zastanawiam czy wogóle państwo mają wiedzę na ten temat. Przez cały rok, sek po sek bombardują nas tysiące fal radiowych o różnych częstotliwośiach i nikt się nie burzy co do tego a jak stawiają maszt to wielka afera bo co...???? promienowanie??? a telefony komurkowe??? przez miesiąc noszony telefon w spodniach w okolicy bioder jest odnośnikiem włożenia "jaj" genitaliów do mikrofalówki na 1,5 godziny... pozdrawiam i proszę sobie poczytać na te tamaty w odpowiednich książkach.

00

koszmar ~koszmar (Gość)25.06.2009 22:41

Kolego szanowny . nie wiesz o co chodzi protestującym? No gdzie ty mieszkasz? Przecierz to tylko KASA!!! Dlaczego sąsiad ma maszt i czerpie kasrę za dzierżawę terenu a MY nie? NIc z tego nie mamy? To PROTESTUJEMY! Na tym to polega, zwykła sąsiedzka zawiść nic więcej.
P.S. komurkowe piszemy przez Ó zamknięte, ale nie denerwój się każdemu się zdarza.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat