A co,dorabiała?
Powinien dostać nagrodę za pomoc w ujęciu złodzieja.
Mam nadzieję, że ma tyle czasu i cierpliwości, żeby ją ścignąć o naprawy blacharsko-lakiernicze.
A co, koleżanka kradła?
Ja pozwolę sobie powtórzyć to, co napisałem: mam nadzieję, że kierowcy starczy czasu, cierpliwości i determinacji, żeby panią ścignąć za naprawy blacharsko-lakiernicze. Samochód sam się naprawi, karoseria pewnie uszkodzona, więc życzymy złodziejce szybkiego powrotu do zdrowia i znalezienia uczciwego źródła dochodu: długi trzeba spłacić.
ludzie przestańcie gadać głupoty nie widzieliście co się stało a gadacie takie głupoty .. a Ty iliadan przestan gadac takie rzeczy , ze sam tak robisz to nie musisz kazdemu tak cisnąć... dziewczyna jest z normalnej rodziny , nigdy tak nie robiła bo ją znam b.dobrze... a ze cos człowiekowi raz sie zdarzyło to zaraz wielką afere z tego robicie chociaz nie wiecie co było naprawde ... i przestańcie gadać takie głupoty ... a media też dodają swoje głupoty ... wiec prosze was zachowajcie takie durne i głupie komentarze dla siebie ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!