jesli chodzi o polozne z roosvelta to naprawde super babeczki, ale na noworodkach to sa masakryczne te babki
baza szpitala jest bardzo ważną rzeczą i chwała za to Dyrekcji ale najważniejszą są dobrzy i mili lekarze oraz pozostały personel a nie zarozumialcy traktujący pacjenta jak zło konieczne
ale na rakowskiej wifi jest :)
personel cudny, nawet i bez znajomosci, sale pojedyncze, normalnie wakacje po porodzie, gdy dziecko jest spokojne :)
Nawet przed modernizacją tego oddziału wolałam być na rakowskiej niż na rosvelta.... Personel jest tragiczny!!! Na rosvelta poroniłam pierwszą ciąże i gdy dostałam krwotoku przyszła położna popatrzyła na mnie i powiedziała że lekarz teraz nie ma czasu i musze poczekać!! Nie słuchają tego co pacjent ma do powiedzenia bo one wszystko lepiej wiedzą a na rakowskiej również na tym oddziale mimo że warunki były jak za PRL-U to personel wspaniały!!
fakt ja rodziłam na roosevelta dwa lata temu ale nie narzekałam ;) Naprawdę fachowa opieka i pomoc ;)
Tiaa...
To oczywista oczywistość,że pacjent wie wszystko najlepiej, a konowały i pielęgniarki to ciemnota i zabobnon...
Z drugiej strony nie wygląda to niestety tak fajnie. Ja się tam rodziłem parę ładnych lat temu i nie wspominam tego miło.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!