metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga23.02.2012 10:15

No i jest wreszcie czym się pochwalić.
Sale piknusinkie i personel milusińki.
Niczym w klinice.
Tylko czymu tak pusto?
39 dzieci w ciągu miesiąca!!!!
Jaka jest rentowność tego oddziału?
Pracy i chleba a dzieci będzie tyle ile potrzeba.
http://sklave.manifo.com/

00

pacjent ~pacjent (Gość)23.02.2012 10:32

Za to SOR-porażka.
Jak to jest, że nowy niby oddział, a wszyscy pacjenci zebrani w jednym miejscu. Dosyć dużo czasu tam spędziłem(nie mam żalu)i trochę widziałem. Pacjenci w kolejce do ambulatorium stoją przed wejściem dla karetek, miejsca siedzące(wszystkie)zajęte przez pacjentów chyba czekających na przyjęcie do szpitala. Pacjenci wwożeni na noszach i wszyscy inni to widzą. Lekarze z karetek opowiadają o pacjentach inni to słyszą. Nosze nie mogą się skręcić do pokojów bo ciasno i wszędzie pełno ludzi. Troche słabiutki ten nowy oddział. Prawdopodobnie niektórzy pacjenci zabierani są z domu w piżamach czy rozebrani i jak ich będą przekładać to wszyscy mają widzieć?
Dwa lata temu złamałem rękę. Byłem w ambulatorium przy Rakowskiej jeszcze jak było na górze. tam Pacjenci na noszach wjeżdżali za drzwi i nikt tego nie widział.
Ogólnie fajnie, że warunki są coraz lepsze ale jakoś tak bez głowy to wszystko robione.

00

ares1 ~ares1 (Gość)23.02.2012 10:41

"pacjent" napisał(a):
Za to SOR-porażka.

I to bardzo duża!!!

00

motylek ~motylek (Gość)23.02.2012 11:15

A na Roosevelta ludzie warunki już od dawna :)

00

gosc ~gosc (Gość)23.02.2012 11:28

"sklave" napisał(a):
Tylko czymu tak pusto?
39 dzieci w ciągu miesiąca!!!!
Jaka jest rentowność tego oddziału?
Pracy i chleba a dzieci będzie tyle ile potrzeba.

no to zglos sie na ochotnika najpierw chodzic w ciazy, pozniej rodzic, a pozniej jeszcze miej za co wychowac swoje potomstwo :)

00

gosc ~gosc (Gość)23.02.2012 11:53

Ciekawe czy papier toaletowy trzeba nadal mieć swój? Tak bylo osiem lat temu może teraz się zmieniło...

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)23.02.2012 12:20

"gosc" napisał(a):
Ciekawe czy papier toaletowy trzeba nadal mieć swój? Tak bylo osiem lat temu może teraz się zmieniło...

oj zmieniło, dzisiaj nawet personel musi mieć swój papier.

00

gośćSORu ~gośćSORu (Gość)23.02.2012 13:00

Pracownicy to w ogóle są biedni. Ludzi tam od groma a personelu jak na lekarstwo. Pacjenci pretensje o wszystko, niemili.
Panie dyrektorze niech mi Pan powie jak to jest jak ktoś ma uraz sprzed kilku dni. Ja czekałem w kolejce z urazem nogi który doznałem na boisku. Przede mną byli ludzie którzy mieli urazy sprzed kilku dni. Oczywiście z pretensjami, że tak długo czekają i, że za chwilę pójdą na skargę do dyrektora. Czy ci ludzie nie powinni iść do przychodni?
Znając opinię o dyrektorze to pewnie rację będzie miał ten pacjent który kilka dni temu się przewrócił, a nie personel. I dlatego tych "chorych" nikt z personelu nie odeśle takiego delikwenta bo i tak dyrektor przyzna rację narzekającemu. A ci z urazami dzisiejszymi(bolało jak chol..)muszą czekać w kolejce aż tamtych przyjmą.

00

Agnieszka ~Agnieszka (Gość)23.02.2012 15:45

A ja polecam szpital i ginekologie na Rosvelta... personel przecudny szczególnie siostra przełożona UK!! która pozdrawiam serdecznie

00

w ciąży ~w ciąży (Gość)23.02.2012 16:23

A WI- FI jest na Rakowskiej. Jak nie to nie rodzę tam

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat