timig, nie znasz jej to skąd wiesz jaka była? I tak w ogóle na jakiej podstawie masz czelność tak mówić i ją oceniać, co?! Ci którzy ją znali wiedzieli jak była naprawdę i nie obchodzą mnie twoje wolne spekulacje! Jak nic nie wiesz to siedź cicho a nie pisz nieprawdziwe rzeczy!
Mieszkałam z nią w bursie, naprawdę miła, sympatyczna i śliczna dziewczyna. Nadal nie wiemy, co się dokładnie dzieje, wszyscy mają mętlik w głowach i pojawił się jakiś strach teraz, że to może mogło się nam stac. Zastanawiam się, jak to wszystko się rozwiąże, oby jak najszybciej.
Kurde nie przesadzajcie z tym rozkminianiem jaki był problem.. Odeszła [*] po co piszecie co mogło jej sie przydazyć,myślicie że jest łatwo czytać te komentarze rodzinie ?... "Odpuść człowieku..takimi komentarzami nie pomagasz..."
Uszanujmy to... Niech spoczywa w spokoju <3.
Ale droga Ewelinko nie możesz tłumaczyć przejęzyczeniem czegoś, co przejęzyczeniem nie jest, tylko brakiem wiedzy. (z poza - spoza). Niestety.
Tak jak rozwiązali sprawę śmierci 18-letniego Przemka, który chyba teleportował się z "Protektora" do lasu w Oprzężowie.
o sprawie Przemka czytałem i moim zdaniem to jest tak że na pewno wiele osób z okolicznych wiosek wie cos wiecej o tej sprawie tylko .......boja sie mówic .Niestety policja nie zmusi nikogo siłą do tego żeby cos powiedzieli :( W TV czesto pokazują takie beznadziejne sytuacje....
okoń sugerujesz mi brak wiedzy?? Dobrze,że słownik podkreśla Ci błędy i je wcześniej poprawiasz. A u mnie to było tylko i wyłącznie przejęzyczenie. Żal ...
a moze ty cos wiesz?
co ci ludzie moga wiedziec wiecej, snuja tylko teorie ,a po roku to juz kazdy o tym i tak zapomnial. nie wolno zyc przeszloscia a tym bardziej ta co nas niedotyczyla.
odnosnie lasu jest w rokszycach nie oprzezowie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!