metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
loren83 ~loren83 (Gość)04.05.2010 16:53

Mówimy o kobiecie,nie obchodzi mnie ile,jest matką i powinna zachować się jak kobieta , a nie jak pijoczka z 2 promilami, chyba nie? to chyba kobieta zajmuje się dziecmi i domem, a nie powinna mysleć aby wódka była dla niej najważniejsza.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.05.2010 19:15

"menda-spoleczna" napisał(a):
I normalni ludzie pracowali na takich jak ty i twoi kumple.

Jeżeli ma Pan zamiar coś napisać, to wcześniej, niech się Pan zastanowi, czy nie wyjdzie z tego bzdura. I dopiero wtedy wciska Enter. Czyżby miał Pan jakieś informacje, że ktoś na mnie i na moich kumpli pracował? Chętnie poznam szczegóły, bo będąc od czasu do czasu zalany w trupa, mogłem coś przeoczyć.

00

D17 ~D17 (Gość)04.05.2010 20:08

ZAWSZE JEDNO Z RODZICÓW POWINNO BYĆ TRZEŹWE!!! ale abstrahując od tej sytuacji nie można odbierać dzieci matce i ojcu po jednym piwie na spacerze

00

loren83 ~loren83 (Gość)04.05.2010 21:48

Oczywiscie zgadzam się z Tobą D17 chociaż jedno z rodziców powinno być trzeżwe,ale jak już idziemy na imprezę to pijmy tak, aby na ulicy nikt na ciebie nie zadzwonił po straż.

00

Drake ~Drake (Gość)05.05.2010 00:13

Ot cała starówka ;]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat