Mówimy o kobiecie,nie obchodzi mnie ile,jest matką i powinna zachować się jak kobieta , a nie jak pijoczka z 2 promilami, chyba nie? to chyba kobieta zajmuje się dziecmi i domem, a nie powinna mysleć aby wódka była dla niej najważniejsza.
Jeżeli ma Pan zamiar coś napisać, to wcześniej, niech się Pan zastanowi, czy nie wyjdzie z tego bzdura. I dopiero wtedy wciska Enter. Czyżby miał Pan jakieś informacje, że ktoś na mnie i na moich kumpli pracował? Chętnie poznam szczegóły, bo będąc od czasu do czasu zalany w trupa, mogłem coś przeoczyć.
ZAWSZE JEDNO Z RODZICÓW POWINNO BYĆ TRZEŹWE!!! ale abstrahując od tej sytuacji nie można odbierać dzieci matce i ojcu po jednym piwie na spacerze
Oczywiscie zgadzam się z Tobą D17 chociaż jedno z rodziców powinno być trzeżwe,ale jak już idziemy na imprezę to pijmy tak, aby na ulicy nikt na ciebie nie zadzwonił po straż.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!