Szkoda, że w tym dniu ktoś pisze o takim bezsensie ale widać tak musi być.
Czy przypadkiem nie ma w mieście pilniejszych spraw remontowych, jeżeli chodzi o jezdnie ?
Cała wylotówka w kierunku Bełchatowa to ser. Ulica Żelazna (chyba tylko z nazwy żelazna) to obraz rozpaczy.
Roosvelta leży na odcinku od ul.Czarnej do ul.Żelaznej.
Nie mniej zawsze jakiś mały remont dla podbudowania PR Naczelnika must be.
Zgadzam się z Tobą KLET. Remontować Narutowicza? Po jaką cholerę.... a dlaczego nie wojska polskiego, wierzejską itd
O remoncie wylotówki w kierunku Bełchatowa to trzeba zapomiec. Pan Żak nie ma pieniędzy na takie inwestycje ale ma na dzielenie się nimi na koniec roku i na przyznawanie nagród pracownikom za ich osiągniecia. I pytanie do Pana Zaka co dała bezsensowna zmiana sygnalizacji na skrzyżowaniu Wojska Polskiego - Kostromska??? Nic!!!
Coś dała - chociażby wydłużenie czasu oczekiwania. Teraz zamiast 2 faz są 3:
1. Zielone na ul. Wojska Polskiego.
2. Zielone na ul. Kostromskiej - wlot północny.
3. Zielone na ul. Kostromskiej - wlot południowy.
A można było zmienić tam organizację ruchu, tak jak proponował maddox. Ale po co - lepiej wymalować hektary powierzchni wyłączonych z ruchu, a ludzie niech dalej stoją w korkach. Ciekawe, że na te P-21 pieniądze są, a na oznakowanie poziome ul. Wojska Polskiego, Wolborskiej czy Dmowskiego w zeszłym roku chyba zabrakło.
Chodziło mi o przemalowanie pasów i zrobić lewoskręty ale ludzie którzy biora na koniec roku nagrody o tym nie pomyśleli a to pomogłoby bardziej niz ziana swiateł!!
Takie rozwiązanie proponował maddox w październiku: http://www.epiotrkow.pl/news/Czy-bedzie-drugi-lewoskret-na-Armii-Krajowej,8821
Ostatnio jechałem Złotą. Myślałem, że takich ulic już dawno nie ma a przynajmniej nie powinno być. Porażka. Współczuję ludziom tam mieszkającym, zwłaszcza w tym nowym budynku.
Ja wiem co trzeba zrobić dać krzysiowi rower rozpedzić do 40 zdjasc hamulce i puścić na zlota i patrzec jak sie bedzie zachowywal wtedy moze by cos zrobili z ta ulica
remont drogi może poczekać-niech wyremontują blok na Działkowej 6- 55mieszkań odciętych od gazu.Jak ludzie mają żyć??????????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!