a jak beda jachac służby ratownicze w czasie remontu drogi moze trzeba inaczej... żeby wyjechały z ul. wolborskiej?
Ja nie moge, ale rzetelność... wjazdu nie będzie, ale będzie tam droga, która będzie prowadziła do następnego wjazdu.
Piotrkowianin - jesteś znawcą w tej materii? Jeżeli tak to odpowiedz i na pytanie. Na S8 w kierunku Warszawy nie wyjedziemy z wiaduktu łódzkiego i z wiaduktu Rakowskiego?
Nie odbieraj tego pytania jako cynizmu w Twoim kierunku.
Mam nadzieję, że źle to odczytałem.
Co do Meszcz, to ciekawy jestem czy ta sygnalizacja która tam jest będzie gdzieś wykorzystana.
Pozdrawiam
wczorja jechalem katowicka w strone warszawy... tylko na jdnym odcinu bylo 4 robotników, nigdzie wiecej zywej duszy. Ta 8 to pojedziemy tylko ze w 2020. Kiedys Piotrków t było fajne miasto.
Wyjedziemy, dlaczego nie mielibyśmy wyjechać? A światła z Meszcz ponoć stoją teraz w Jeżowie.
To jest po prostu tragedia nie dość, że teraz nie mamy dojazdów do domów i mamy 3 MZK-i dziennie to jeszcze to że już tak pozostanie to jest nieprawdopodobne co sie dzieje w tym kraju...
A czy na wszystkich wjazdach na S8 będą wiadukty?
Typowa dla naszego narodu postawa:
Domagać się szybkich,wielopasmowych i w dodatku bezpiecznych dróg, ALE z wyjazdem na nie z każdej zagrody...No i koniecznie w obu kierunkach...
To se neda...
Chyba coś przespałeś. W mediach była o tym mowa już w 2009 roku.
Piotrków ....Trybunalski/kiedy oficjalnie dodano ten człon?/ ,powinien zostać miastem zamkniętym...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!