metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BLEKI BLEKIranga30.11.2009 11:51

Cytuję:
Jak zapowiedział dyrektor piotrkowskiego Media Markt, sklep przekazywać będzie prezenty dla dzieci na każde święta.

- trzeba to zapamiętać, bo świąt u nas nie mało, a do tego mają zrobić jeszcze święto Trzech króli, poczekamy - zobaczymy

00

Marjan M. ~Marjan M. (Gość)30.11.2009 12:09

Moderator: Po pierwsze: Przed zgłoszeniem uwagi prosimy dokładnie przeanalizować, czy są one słuszne. Po drugie: Wszelkie uwagi prosimy kierować nie na forum, lecz adres: kontakt@epiotrkow.pl

00

BLEKI BLEKIranga30.11.2009 12:35

Cytuję:
Moderator: Po pierwsze: Przed zgłoszeniem uwagi prosimy dokładnie przeanalizować, czy są one słuszne. Po drugie: Wszelkie uwagi prosimy kierować nie na forum, lecz adres: kontakt@epiotrkow.pl

- słuchaj, ja nie mam żadnych uwag do niniejszego artykułu, lecz do słów dyrektora tej firmy

00

gfq ~gfq (Gość)30.11.2009 12:36

To się nazywa budowanie pozytywnego wizerunku marki... szkoda, że wcześniej na to nie wpadła inna firma. Być może inne firmy pójdą w jej ślady? Zawsze to lepsze niż kolejna ulotka w skrzynce czy wciśnięta w rękę przez jakiegoś biednego studenta :)

00

P51 ~P51 (Gość)30.11.2009 13:18

A ja przypominam,że w naszym mieście są 2 szpitale...
I tak jak z dziećmi - jak jeden dostanie,a drugi nie, to drugi płacze... ;-)

00

BLEKI BLEKIranga30.11.2009 14:19

Cytuję:
A ja przypominam,że w naszym mieście są 2 szpitale...
I tak jak z dziećmi - jak jeden dostanie,a drugi nie, to drugi płacze... ;-)

- no to może dla tego drugiego szpitala prezenty (dla oddziału dzieci) będzie robiła firma konkurująca z Mediamarkt :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat