Może mogliby organizatorzy umieścić tutaj wszystkie pytania z testu.
W którym roku powstała polonia Piotrków??!! teraz to już przesadzili... co to ma wspólnego ze sportem??
Jestem zachwycony podaniem tej informacji po fakcie... A myślę, że chętnych byłoby o wiele więcej, gdyby tylko ktoś to nagłośnił
Informacje w "epiotrkow" o mających się odbyć imprezach w P.T. są podawane wybórczo. Jedne na pierwszej stronie, inne w dziale "informacje" i jeszcze inne wcale. Moim zdaniem "epiotrkow" wszystkie informacje o mających się odbyć w P.T. i okolicach wydarzeniach powinien podawać z wyprzedzeniem kilku dniowym i na pierwszej stronie 'zajawki'. Tak sobie przypuszczam, że jedne zapowiedzi są dla "epiotrkow" sojusznicze i te mają pierwszeństwo i są na pierwszej stronie 'zajawki', a inne dla redakcji niekorzystne są gdzieś tam upychane po kątach internetowej strony. O konkursie informacje były na plakatach, na słupach ogłoszeniowych i w autobusach MZK p.jUzek(jÓ?zek) od ok. 7 dni. Obserwować, czytać i myśleć. Ciekawe czy ten mój wpis 'epiotrkow' łaskawie zostawi na stronie czy go ocenzuruje. Jestem za Bayerem Monachium, bo mają barwy białoczerwone.
Obiektywy to byl konkurs wiedzy o sporcie a Polonia Piotrkow to klub pilki noznej jesli nie wiesz to jestes cienki bolek
Duszpasterstwo MŁODZIEŻY było współorganizatorem, nie Akademickie. A to spora różnica...
Wszystko pod patronatem prezydenta miasta i ostatnio aktywnego trio w Piotrkowie Brylski & Bąkiewicz & Estkowski. Ale miło że coś się w ogóle dzieje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!