Zdjecie z pętli na rolniczej:)
jeżdzę linią 0 codziennie, jeszcze nie jej spotkałem... Moze dzisiaj:)
Czyli też wymusza pierwszeństwo, blokuje skrzyżowania i parkuje jak...? ;)
To życzę pani Dorocie wielu bezpiecznych kursów i zadowolonych pasażerów
[cytat]Piotrków: Kobieta za kółkiem w "emzetkach"
I co w tym dziwnego.
Nic, to tak samo jak huragany. Ostrzegają, żebyś się przygotował i uważał na zerówki. W planach powstanie portalu współpracującego z gps, który ma ostrzegać z wyprzedzeniem kierowców przed autobusem (godziną) zero.
Oczyście żart, pozdrawiamy Panią Dorotę;D
Wszystkiego najlepszego w nowej pracy. W tym miasteczku to sensacja, ale w innych miasteczkach to codzienność i normalność. Ja, chociaż jestem kobietą, prowadzę samochód od ponad 30 lat i to dość często. No cóż Panowie, może wolałybyśmy pracować tylko w domu, a wieczorami przesiadywać na ploteczkach, ale nie pozwoliliście nam na to. Może boli niektórych, zwłaszcza podstarzałych panów to, że nie potrafią zapewnić utrzymania swoim rodzinom i stąd ta agesja i krytyka pań. Obódźcie się krytykanci. Mamy inne czasy. Kobiety mają prawa wyborcze, są wykształcone i samodzielne, a mimo to są żonami i matkami. Uszanujcie to i tak jak ja życzcie każdej następnej odważnej Pani samych sukcesów.
Miejmy nadzieję, że nie jeździ tak jak inne przedstawicielki płci pięknej, które widuję na ulicach - na światłach drogowych po mieście albo zawodniczka z EPI, która dziś ok. 15:40 wyjeżdżała z ul. Szkolnej spod KMP na al. Armii Krajowej. Mimo, że jest tam dodatkowy pas, umożliwiający bezkolizyjny wjazd, pani ta nie wiedzieć w jakim celu zatrzymała się, po czym ruszyła przejeżdżając przez linię ciągłą o podówjnej szerokości.
A tak przy okazji - podana informacja jest mało prezyzyjna, gdyż w MZK Piotrków większość autobusów jeździ codziennie na innej linii, a kierowcy są przypisani do autobusów, a nei do linii. Rzetelna informacja powinna więc zawierać numer autobusu, którym jeździ pani Dorota. :)
A w lodzi to normalka-kobiety jezdza tez tramwajami. Piotrków robi sie takim zasiciankiem :-\
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!