nareeeeeeeszccciiiieeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PSM to najgorsza spółdzielnia w Piotrkowie, też mieszkam w bloku, który jest ich własnością. Też mi zimno, ale znając tą spółdzielnię to zaczną grzać jako ostatni.
No pewnie - co się przejmować lokatorami. W biurach PSM klimatyzacja nastawiona pewnie na 22 stopnie, a lokatorzy niech marzną.
niestety SM Słowackiego tez nabuja lokatorow w butelke kaloryfery zimne !!!!!
niewazne ze płacimy i chcemy miec ciepło Dobrze ze zawiauja sie wpolnoty szlag trafi wreszcie tych urzedasó i tak ich jest za duzo
A ja mam takie pytanie. Przyszło do mnie pismo, że Spółdzielnia Im. J. Słowackiego przymierza się do wymiany zaworów termostatycznych i karzą sobie za to zapłacić w moim przypadku 500 zł - proszę mi powiedzieć czy słusznie wołają za wymianę tych zaworów skoro niby jest jakiś fundusz remontowy, abonament za ciepło, chyba z tego powinno iść a nie jako dodatkowa opłata. W Poznaniu wymieniali cały system ogrzewania (instalacja, grzejniki i zawory) i NIC NIE KAZALI ZA TO PŁACIĆ! A u nas, wymieniają zawory i karzą za to zapłacić ;/
Oto treść listu który dzisiaj dostałem (przepraszam za jakość, ale już mi skaner szwankuje)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!