metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
... ~... (Gość)03.07.2012 12:22

skoro wszyscy siedzieli to wszystko w porządku - przerwa człowiekowi należy się szczególnie w taki upał

00

Marrio ~Marrio (Gość)03.07.2012 12:27

a ja mam pytanie: czemu wszystkie remonty ulic wiążą się z podnoszeniem ich poziomu wględem stanu pierwotnego? Czy tych nowych rond nie można było zrobić na tej samej wysokości co obecny poziom?

00

gość ~gość (Gość)03.07.2012 12:54

"Piotrkowianin" napisał(a):

Chyba kolego nie umiesz jeździć na skrzyżowaniach typu rondo i stąd te obiekcje przed dwoma rondami.Proponuję przyjrzeć się jak wygląda ruch na rondzie magicznym!
http://commons.wikimedia.org/wiki/Magic_Roundabout?uselang=pl

00

broda ~broda (Gość)03.07.2012 13:16

"gosc" napisał(a):
Chyba kolego nie umiesz jeździć na skrzyżowaniach typu rondo i stąd te obiekcje przed dwoma rondami.Proponuję przyjrzeć się jak wygląda ruch na rondzie magicznym!
http://commons.wikimedia.org/wiki/Magic_Roundabout?uselang=pl

Nam nie potrzeba wynalazków z zachodu. Uważam, że lepsze są ronda turbinowe i takie było by tam najlepsze.
A "fachowców" od jazdy zapraszam na rondo Solidarności - niech wykażą się umiejętnościami.

00

gbór ~gbór (Gość)03.07.2012 13:40

"broda" napisał(a):
A "fachowców" od jazdy zapraszam na rondo Solidarności - niech wykażą się umiejętnościami.

Jeśli chodzi o rondo Solidarności w Łodzi to wystarczy 2 moze 3 razy przejechać i już się człowiek na nim nie gubi :)

00

koko ~koko (Gość)03.07.2012 17:36

"gbor" napisał(a):

Fachowcu a jakie nieziemskie umiejętności trzeba mieć zeby przejechac przez rondo Solidarnosci ???

00

qwerty ~qwerty (Gość)03.07.2012 19:52

Codzień przejeżdzam koło tych robotników i jedno mnie denerwuje,że kierowcy są bardzo nie kulturalni wobec tych budowlańców.Facet z koparki np chce wyjechać,przejechać i kompletnie nikt go wpuści!dopiero KIEROWCA z MZK pokazał klasę zwolnił wypuścił i poszło..jednak co kierowca zawodowy to zawodowy.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.07.2012 20:30

"gosc" napisał(a):
Chyba kolego nie umiesz jeździć na skrzyżowaniach typu rondo i stąd te obiekcje przed dwoma rondami.

Chyba mnie z kimś pomyliłeś? Gdzie niby miałem te obiekcje?

00

broda ~broda (Gość)03.07.2012 20:35

"gbor" napisał(a):
Jeśli chodzi o rondo Solidarności w Łodzi

Nic nie pisałem o Łodzi!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat