Idę spać! Tobie kolorowych snów.M
Nie strasz.Nic nie trzeba.I małymi literkami ,proszę...
Z tym się zgadzam...tylko bez wykrzyknika.
o Jezu mój drogi ...........:))))))
Markpio nie stresuj sie tak przed snem. Tak nie zdrowo :)
Jeżeli napisali, że to NFZ zachęca to nigdy w życiu. Na razie to NFZ psuje zdrowie, a nie je ratuje.
Sorry za błąd. Czasem człowiek nie dojrzy dokładnie i wszystko podobne kojarzy się z NFZ. A to NFOZ. Tylko jedna literka różnicy a jaka zmiana. Choć dla mnie to i tak dziwne. Rozumiem, ze są różne fundacje, które zbierają pieniądze na jakieś operacje dla dzieciaczków itp., po to właśnie żeby zapłacić szpitalowi za jakąś operację. Wtedy wiem, ze moje pieniądze idą bezpośrednio do kogoś. Tu jednak w szpitalu rozpłyną się one nie wiadomo gdzie.
Każdemu tylko nie NFZ.
NFZ zafundował Polakom darmową bez żadnych formalności prawnych eutanazję. Minister zdrowia i premier za doprowadzenie do takiego stanu publicznej służby zdrowia winni przed Międzynarodowym Trybunałem Sprawiedliwości w Hadze stanąć.
To ma sens.
Oddając 1 % konkretnie,na ten szpital, faktycznie pieniądze trafiają na jego konto ( wskazane w PIT ).
A o tym,by NFZ coś dorzucił, to zapomnijcie.
Może co najwyżej zabrać lub zerwać kontrakt ( jak ktoś będzie "fikał" ).
Oczywiście że ma.Trzeba wspomagać lokalne instytucje pozarządowe,towarzystwa,fundacje.Tutaj grosik, tam dwa i po jakimś czasie zbiera się pokaźna suma.Piotrkowianie,1% tylko dla Piotrkowa!
I co my wtedy robimy?
Ważne, że mamy forsę i wpłacamy pierwsi. I kto jest wtedy najlepszy? My! Kogo wymieniają w prasie? Nas! Profesorze, myśmy w Pułtusku nie takie numery robili.
TEN 1% ZAWSZE TRZEBA PRZEKAZAĆ POTRZEBUJĄCYM!
WYBÓR NALEŻY DO PODATNIKA!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!