O, jak nisko upadłeś człowiecze ale możesz się jeszcze podnieść.
Warunki: Spowiedź szczera, skrucha i żal za grzechy, dobra pokuta, mocne przyrzeczenie poprawy, naprawienie krzywd, włosiany wór pokutny na czerep, szufelka popiołu, przeterminowane suchary wojskowe, woda z zapomnianego hydrantu i na kolana! Odpust zupełny! Alleluja i do przodu!
Co tu się dziwić dewastacji boisk, gdzie nie ma stróża. Jak na osiedlach widać poniszczone ławeczki, zdewastowane place zabaw itp. Jaką mamy kulturę,takie mamy obejścia...
Taka prawda!!!
A obrażanie Włostowica w tak bezpardonowy sposób nie dość że jest po prostu niesmaczne , to i na dodatek zaczyna pachnieć "zgniłym powielkanocnym dzbukiem". Amen
Panie Pawle, jeśli zagląda Pan na forum,
proszę przyjąć pozdrowienia i wyrazy sympatii. Z pewnością wielu forowiczów podpisałoby się pod taką deklaracją. Cenię Pana za inteligencję i szlachetne ludzkie odruchy. To jest najistotniejsze. Proszę się nie przejmować tymi niegodziwymi komentarzami i dalej robić swoje - to co Pan uważa za słuszne.Lepszych dni!
ja to myślę, że na Wierzejach to mieszka trochę wieśniaków - jak jesteście takie kozaki to zapiszcie się na zapasy
Żeby się zapisać to trzeba potrafić pisać i czytać. No i trochę inwencji.... też potrzeba. A młotowstwo..... co? Ano nic, dłubie w nosie , pije jabola i chce komuś dać w kinola.......
Bleki - przestań o tych zapasach!!!:)))))
Cyt. „Paweł Larecki, dziennikarz oddziału „DŁ” w Piotrkowie, wydeptywał ścieżki po sklepach, żeby dały coś rodakom na początek. Pralka, lodówka, telewizor, szkło. Jego żona wzięła na siebie kredyt na segment, a Miskiewiczowie jej spłacali. Raisa do dziś jest najbardziej zadowolona z tego segmentu”.
(Dziennik Łódzki, 16-17maja 1998 r., str.18; Kraj)
Również ode mnie p. Pawle.
Mirs
Myślę (jak go znam), że jest ponad to, co tu powypisywał ten Misiu. Nie ta kategoria, nie ten tonaż. Pozdrówka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!