blok ładny, ale nie pasuje do krajobrazu starówki
niektórzy chyba świata nie widzieli poza Piotrkowem ;)
Hej, Ty! I ja także jestem rad, że znalazłem się w tym kręgu. To zaszczyt. Wszystko się zgadza, poza jednym drobiazgiem: nie jestem tutaj na etacie. Udzielam się w czynie społecznym. Moi przodkowie też kładli nacisk na działalność charytatywną - wszak jestem inteligentem w czwartym pokoleniu, chociaż frak jeszcze na mnie niezbyt idealnie leży! Ukłony!
Ja! Ja świata nie widzę poza Piotrkowem!
Mieszkałem w Andaluzji i jakiś czas w Nowej Zelandii, a jednak patriotyzm lokalny kazał mi wrócić na stare śmieci. Nie widzę świata poza Piotrkowem! Nawet takim, jaki on jest.
Tak w ogole by postawic nowa kamienice w tym rejonie to projekt musi byc zatwierdzony przez konserwatora zabytkow, by sie nie kłocil z ogolna zabudowa Rynku i okolic!!musi byc utrzymany i zblizony do architektury obecnie tam panujacej!!Takze na pewno nie powstana tam blokowiska etc.!! i juz nie moge sie doczekac kiedy powstana nowe budynki mieszkalne, które wreszcie beda zachecac do ogladania i zwiedzania Starówki bo te budynki ktore teraz tam staja (oczywiscie nie wszystkie ale wiekszosc) to obraz nedzy i rozpaczy!!Bardzo dobry pomysl!! POPIERAM!!
oczywiście jeśli konserwator będzie konsekwentny i nie pozwoli inwestorowi wybudować jakiegoś badziewia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!