Jezus Maria SKANDAL tak zg.... to liceum WSTYD.
Mój profesor od polskiego chyba wszystkie włosy wyrwał teraz z głowy !
Wyższa Szkoła Prania i Gotowania gdzie poziom to kartka formatu A4 do zdania roku wystarcza.
Kto i po co to podpisał.
ŻENADA
bla bla bla (Gość)
56 minut temu, 13:10
Jezus Maria SKANDAL tak zgó.nić to liceum WSTYD.
Mój profesor od polskiego chyba wszystkie włosy wyrwał teraz z głowy !
Wyższa Szkoła Prania i Gotowania gdzie poziom to kartka formatu A4 do zdania roku wystarcza.
Kto i po co to podpisał.
ŻENADA
Nie rwij włosów z głowy, bo oświata polska już dawno zeszła na psy!
UJK produkuje bezrobotnych, bo jego studenci nawet nie wiedzą, że nic nie umieją. Ale, że kiedyś dobre liceum schodzi na psy... Wstyd
chodziłam do II LO i każdy nauczyciel straszył, ze jak nie bedziemy sie uczyc to wyladujemy na UJK. Co sie w tej Polsce dzieje.
chyba Tobie takie zaliczenie wystarczyło!!!
A żenadą jest to co piszesz. Nie obrażaj ludzi, których na wyjazd na studia do innego miasta nie było stać. Jeżeli Ty znasz tę uczelnie tylko od tej strony, to jestem żałosny. Ciekawa jestem czy mówiłbyś tak, kiedy to Ty był byś absolwentem....chociaż Ty byś nie był, bo do prania i gotowanie też pojęcie trzeba mieć!!!
UJK podpisuje umowę współpracy ze wszystkimi szkołami średnimi z Piotrkowa Tryb. i powiatu. Szkoda, że o innych szkołach nie jest napisane.
Teraz kolejnym krokiem rozwoju II bedzie likwidacja- jaki patronat taki los...
Tonący brzytwy się chwyta...
Jeszcze z UŁ bym zrozumiał, ale w tej sytuacji...
To strategia mająca na celu zachęcić uczniów do studiowania na tej uczelni. Ilość studentów im spada, a uczelnia bez studentów nie ma racji bytu... A czy absolwenci dostępnych tam kierunków są na rynku potrzebni, to odrębny temat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!