Ale to już oficjalne zaproszenie jest już na tę 3 latkę ?
Ale zaraz, zaraz. Nie tak szybko. Przecież jeżeli o to chodzi, to my możemy przyjść z własną wódką! A wy tylko zakąskę zorganizujecie. I balet. Długo nie zabawimy, nad ranem rozejdziemy się.
10 milionów odsłon portalu to nie w kij dmuchał.
Żartujesz? A wyobrażasz sobie objazd w kierunku Rozprzy: z ul. Żermoskiego skręt w lewo w ul. Krakowskie Przedmieście, potem w prawo w ul. Przedborską, Zalesicką, Krótką pod górkę i znowu w lewo w ul. Krakowskie Przedmieście? Przecież wtedy zakorkowane byłyby 4 ulice: Żeromskiego, Przedborska, Zalesicka i Krótka, a może jeszcze ul. Roosevelta i al. 3 Maja.
Fakt, że pomysł rozpoczęcia remontu 3 przepustów (ul. Krakowskie Przedmieście, ul. Słowackiego i ul. Wolborska) na zimę jest poroniony jak większość pomysłów pożal się Boże fachowców z MZDiK-u. A ja jadąc z Rozprzy omijam ten objazd jadąc ul.: Szpakową i Stodolnianą.
W sumie też racja, a więc chyba tylko rozwiązaniem dobrym byłoby zamontowanie tymczasowej sygnalizacji świetlnej :)
A co się stało z szanownym Piotrem Włostowicem? Bo coś nie widzę żadnych jego postów??!
Musze tego spróbować, w końcu zasady są po to aby je łamać :P
Pożegnał się z nami. Kilka osób dostało taką wiadomość na swoje konto.
każdy z Was jest świetnym komentatorem "jak źle jeżdżą kobiety", a jednocześnie każdy z Was popełnia takie!!! same!!! wykroczenia jak ta kobieta, więcej wymagajcie od siebie niż od innych bo jesteście tacy sami jak nie gorsi w kwestii umiejętności radzenia sobie na drodze, życzę więcej rozwagi niż bycia mocnym w gębie!!! pozwoliłem sobie na taką wypowiedź nie tylko dlatego że jestem instruktorem nauki jazdy (i niekiedy sam bije się w piersi, ale umiem w przeciwieństwie do Was przyznać się do tego) ale także dlatego że osobiście dotknęła mnie ta tragedia i mimo wszystko jestem człowiekiem, człowiekiem pod tym względem, że potrafię wybaczać bo zarówno jedna jaki i ta druga strona (ta dziewczyna) nie chciała tego zdarzenia. powodzenia na drodze !!!
Czyli klasyczne nieustąpienie pierwszeństwa przejazdu. W ostatnią sobotę o mało co uniknąłem podobnego przypadku - na ul. Mickiewicza omijałem stojący samochód, kiedy z ul. Inżynierskiej wyjechała jakaś studentka osobówką na łódzkich tablicach i skręcając w prawo znalazła się na tym samym pasie ruchu, którym jechałem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!