metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)08.09.2011 12:53

Jaka szkoda,że nie stosuje się już kar cielesnych.
Powinien dostać niezłe baty na gołą d...
A tak, to będzie miał wikt i opierunek za darmo-z naszych pieniędzy...

00

zz ~zz (Gość)08.09.2011 13:08

Za fałszywy alarm i nic więcej. Ewentualnie za koszty związane z fałszywym alarmem. Nikogo nie naraził bo niczego nie podłożył. Wymuszenia rozbójniczego też nie było.

00

octave ~octave (Gość)08.09.2011 13:50

Wszyscy rencisci powinni tak zrobic chociaz by mieli godne warunki zycia na wroniej :D

00

Luca ~Luca (Gość)08.09.2011 20:37

ojtam ojtam zaraz narażenie życia i wymuszenie rozbójnicze; nudziło się chłopakowi i tyle

00

ABC ~ABC (Gość)08.09.2011 22:12

A ja myślałem, że ludzie w tym wieku mają trochę oleju w głowie i nie zachowują się jak dzieci.

00

P51 ~P51 (Gość)09.09.2011 11:11

"zz" napisał(a):
Za fałszywy alarm i nic więcej. Ewentualnie za koszty związane z fałszywym alarmem. Nikogo nie naraził bo niczego nie podłożył. Wymuszenia rozbójniczego też nie było

Z góry zakładam,że żartujesz.
Ale warto pomiętać , że w przypadku nawet fałszywego alarmu "bombowego" w szpitalu trzeba organizować ewakuację pacjentów. A to często ludzi w ciężkim stanie i mocniejsze potrząśnięcie łóżkiem może zabić...
Więc jak można nie mówić o zagrożeniu życia...???
...Żartowałem...;-) (?)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat