Czy ta weryfikacja będzie dotyczyła również pana radnego Mariana Błaszczyńskiego? Kto niby miałby go weryfikować czy naprawdę jest "niepełnosprawny" Lekarz orzecznik pan Marian Błaszczyński jest osobą nie do ruszenia dokąd jest sternikiem w piotrkowskiej radzie miasta a może i sternikiem w urzędzie miasta. Porusza się niby małolat a korzysta z karty niepełnosprawności. Może mnie ktoś oświeci jak uzyskać kartę niepełnosprawności będąc sprawnym? Co za chorobę dla siebie trzeba wymyślić i jak to udowodnić przed dr M.B. na komisji orzekania o stopniu niepełnosprawności?
Głupszego pomysłu to już nie macie, nie chciał bym tego nazwać po imieniu.....Zegarmistrz Świata Piotrkowskiego.
Wstydzę się za takiego wice...dęta!!!
moze się zamienimy
To może się zamienimy. Dam ci legitymację i chorobę mojego dziecka, a wtedy pogadamy o równym traktowaniu?
Pytam się ile rocznie setek tysięcy złotych miasto otrzymuje z pobieranych opłat za parkowanie???
A tak po prawdzie to kto na tym robi interes???
Miasto??? Miasto tylko traci bo odchodzą z tych miejsc gdzie obowiązuje płatna strefa parkowania przedsiębiorcy ze swoimi firmami. Całe ulice zamierają.
No ale można zatrudnić kilkunastu urzędników
którzy będą czuwali na prawidłowym rozliczeniem wpływów z opłat za parkowanie.
Dworzec PKP wyremontowano no i co z tego jak on już dziś jest martwy i długo jeszcze martwym pozostanie bo dla kliku tysięcy wpływu do kasy miejskiej z opłat za parkowanie zniechęca się potencjalnych najemców....
Przecież ktoś musi mieć za co tańczyć???
http://sklave.manifo.com/galeria
Pan Wiceprezydent chyba nie ma „bladego” pojęcia o funkcjonowaniu osób niepełnosprawnych w społeczeństwie. Mam pytanie co w sytuacji gdy jeden samochód przywozi, a drugi odbiera niepełnosprawną osobę(dziecko),każdy będzie miął „zegarek” za szybą? Może Pan Wiceprezydent minął się z powołanie m- powinien zostać zegarmistrzem!! Ja mam propozycję, zweryfikujmy karty parkingowe, to nam spadnie uprawnionych o połowę. Wprowadźmy dodatkowy identyfikator wydawany przez UM tak jak jest to w Łodzi.
Niestety nie rozumiem jednej kwestii. Jeżeli osoba niepełnosprawna porusza się takim samym pojazdem, posiada takie same uprawnienia do prowadzenia tego pojazdu i jeździ po takich samych drogach jak reszta użytkowników dróg, to dlaczego mają mieć ulgi ? Niestety problem parkowania dotyka wszystkich użytkowników dróg dlaczego niepełnosprawni mają mieć lepiej jak korzystają z samochodów w sposób pełnosprawny ??
To nie jest żart - to kpina z niepełnosprawnych.
To kit a nie uchwała.
Z całego serca życzę jak najszybszego nabycia praw do używania karty parkingowej....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!